P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 LoL'de oyundayken işlemci sıcaklığına bakabileceğim uygulama var mı? Afterburner indirdim ama çalışmıyor.
LoL'de oyundayken işlemci sıcaklığına bakabileceğim uygulama var mı? Afterburner indirdim ama çalışmıyor.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 27 Aralık 2020 #2 Uygulama indirmeden görev yöneticisinden bakabilirsiniz, nvidia ekran kartlarda gözüküyor sıcaklık değerleri. Artı 0 Eksi
Uygulama indirmeden görev yöneticisinden bakabilirsiniz, nvidia ekran kartlarda gözüküyor sıcaklık değerleri.
Banxtre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 pc bakan dedi: LoL'de oyundayken işlemci sıcaklığına bakabileceğim uygulama var mı? Afterburner indirdim ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayar yapmanız gerekiyor ayar yaptınız mı? Artı 0 Eksi
pc bakan dedi: LoL'de oyundayken işlemci sıcaklığına bakabileceğim uygulama var mı? Afterburner indirdim ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Ayar yapmanız gerekiyor ayar yaptınız mı?
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 27 Aralık 2020 #4 MSI Afterburner MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar... www.technopat.net Artı 0 Eksi
MSI Afterburner MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar... www.technopat.net
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 27 Aralık 2020 #5 MSI AfterBurner OSD bilgi ekranında göster mi açılmadı? Yanında gelen programı kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Shady313 Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 Afterburner yükledikten sonra ayarlardan İzleme sekmesinden altta grafikleri etkinleştirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Afterburner yükledikten sonra ayarlardan İzleme sekmesinden altta grafikleri etkinleştirmeniz gerekiyor.
KS KS P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Banxtre dedi: Ayar yapmanız gerekiyor ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda çalışıyor. Shady313 dedi: Afterburner yükledikten sonra ayarlardan izleme sekmesinden altta grafikleri etkinleştirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etkin hepsi bugün tekrar deneyeceğim. pc bakan dedi: Evet diğer oyunlarda çalışıyor. Etkin hepsi bugün tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hesaba giriş yaparken çıkıyor ama sonra ana sayfadayken gidiyor. Son düzenleme: 28 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Banxtre dedi: Ayar yapmanız gerekiyor ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda çalışıyor. Shady313 dedi: Afterburner yükledikten sonra ayarlardan izleme sekmesinden altta grafikleri etkinleştirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etkin hepsi bugün tekrar deneyeceğim. pc bakan dedi: Evet diğer oyunlarda çalışıyor. Etkin hepsi bugün tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı hesaba giriş yaparken çıkıyor ama sonra ana sayfadayken gidiyor.