Ryo Asuka Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Kullanmayı düşünüyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #11 aksiyonel dedi: @ArthurMorgan33 saydıklarınızdan yalnızca Blitz'i kullanıyorum. Diğerleri nasıldır, kullanım kolaylığı, güncel olması vs hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmıyorum hiçbirini size de tavsiyem kullanmamanız rünleri ezbere bilmeniz yönünde fakat arkadaşlarımdan Blitz'in çok sorun çıkardığını duymuştum Blitz'ı bırakıp Senpai'ye geçtiler. Artı 0 Eksi
aksiyonel dedi: @ArthurMorgan33 saydıklarınızdan yalnızca Blitz'i kullanıyorum. Diğerleri nasıldır, kullanım kolaylığı, güncel olması vs hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben kullanmıyorum hiçbirini size de tavsiyem kullanmamanız rünleri ezbere bilmeniz yönünde fakat arkadaşlarımdan Blitz'in çok sorun çıkardığını duymuştum Blitz'ı bırakıp Senpai'ye geçtiler.