A Alperen İlhan Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 AMD Ryzen 3 3250U işlemcili ekran kartı da işlemcisine dahil olan 12 GB RAM'li bir laptopta düşük veya orta ayarlarda LoL oynasam çok ısınır mı?
AMD Ryzen 3 3250U işlemcili ekran kartı da işlemcisine dahil olan 12 GB RAM'li bir laptopta düşük veya orta ayarlarda LoL oynasam çok ısınır mı?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #2 LoL çok hafif bir oyun, çok ısınacağını düşünmüyorum. MSI Afterburner indirip anlık sıcaklık takibi yapabilirsin.
LoL çok hafif bir oyun, çok ısınacağını düşünmüyorum. MSI Afterburner indirip anlık sıcaklık takibi yapabilirsin.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 1 Aralık 2020 #3 Laptop olduğundan tabii ki de ısınır ama çok değil.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 1 Aralık 2020 #4 Alperen İlhan dedi: AMD Ryzen 3 3250U işlemcili ekran kartı da işlemcisine dahil olan 12 GB RAM'li bir laptopta düşük veya orta ayarlarda LoL oynasam çok ısınır mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi çok zorlanacağını düşünmüyorum. Biraz ısınır ama.
Alperen İlhan dedi: AMD Ryzen 3 3250U işlemcili ekran kartı da işlemcisine dahil olan 12 GB RAM'li bir laptopta düşük veya orta ayarlarda LoL oynasam çok ısınır mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi çok zorlanacağını düşünmüyorum. Biraz ısınır ama.
A Alperen İlhan Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #5 BerkayZ87 dedi: LoL çok hafif bir oyun, çok ısınacağını düşünmüyorum. MSI Afterburner indirip anlık sıcaklık takibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Darth.Vader dedi: Sistemi çok zorlanacağını düşünmüyorum. Biraz ısınır ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yamete Kudasai dedi: Laptop olduğundan tabii ki de ısınır ama çok değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
BerkayZ87 dedi: LoL çok hafif bir oyun, çok ısınacağını düşünmüyorum. MSI Afterburner indirip anlık sıcaklık takibi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Darth.Vader dedi: Sistemi çok zorlanacağını düşünmüyorum. Biraz ısınır ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yamete Kudasai dedi: Laptop olduğundan tabii ki de ısınır ama çok değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.