thebugrraa
Picopat
Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini Challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, hak etmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.
Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız deyip çıktı dereceli maçında.
Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim?
En iyi Kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim Hero önerilerine de açığım.
Bunlar da maç geçmişlerimden bazıları.
Eki Görüntüle 2360604
İyi de bu diamonda, grandmastera çıkan adamlar nasıl çıkıyor o zaman?LoL dereceli oynama, eğlencesine oyna çünkü LoL zaten seni bilerek o rankta tutuyor mesela sen sırf tilt ol diye seni demir 4'e düşürür sonra iyi takımlar vermeye başlar sende yükseleceğini zannedersin ama bu sefer sen daha çok hırslan daha çok oyna diye tekrar kötü takım atar orada hapsolursun.
LoL dereceli oynama, eğlencesine oyna çünkü LoL zaten seni bilerek o rankta tutuyor mesela sen sırf tilt ol diye seni demir 4'e düşürür sonra iyi takımlar vermeye başlar sende yükseleceğini zannedersin ama bu sefer sen daha çok hırslan daha çok oyna diye tekrar kötü takım atar orada hapsolursun.
İyi de bu diamonda, grandmastera çıkan adamlar nasıl çıkıyor o zaman?
Oyun arkadaşları bul ve squad olarak girin.Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de Demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, haketmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.
Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız diyip çıktı dereceli maçında.
Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim.
En iyi kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim hero önerilerine de açığım.
Eki Görüntüle 2360604
Dereceli 5v5 esnekte kasılmaz diyorlar ama. Kendi başarım olsun istiyorum hem.Oyun arkadaşları bul ve squad olarak girin.
Lol tek oynanmaz hacı. Hemde kasılır niye kasılmasın. Her oyunun oyuncuları rekabete sokan bir algoritması vardır.Dereceli 5v5 esnekte kasılmaz diyorlar ama. Kendi başarım olsun istiyorum hem.
Zira sen takımı taşısan bile Valo'da ki gibi kazandıramıyorsun oyunu. Takım çalışması mutlaka gerekiyor.Lol tek oynanmaz hacı. Hemde kasılır niye kasılmasın. Her oyunun oyuncuları rekabete sokan bir algoritması vardır.
Oyuna yeni başladım. Dereceli Tek/Çift'de demir 2'yim. Ne zaman dereceli oynasam sürekli tilt oluyorum. Takıma gelim 0/15 gidenler, başka birisi farmına vurdu diye oyunu satanlar, kendini Challenger gibi görüp havalananlar, size oyun yok, hak etmiyorsunuz diyenler ve daha fazlası yüzünden maç kazanamıyorum.
Adamın teki 5 dakikada karşı koridorundakine 7 kere ölüp ben çıkıyorum siz oyunu kazanırsınız deyip çıktı dereceli maçında.
Demir rütbesine göre olmadığımı düşünüyorum ama bunlar yüzünden de demirden çıkamıyorum en hızlı nasıl kurtulabilirim?
En iyi Kayn oynuyorum. Buildimde sıkıntı varsa onları da yazabilir misiniz? Darkine dönüşmeyi daha çok seviyorum. Hangi rünleri girmem lazım, hangi itemleri almam lazım?
Kayn gibi oynayabileceğim Hero önerilerine de açığım.
Eki Görüntüle 2360604
İyi de bu diamonda, grandmastera çıkan adamlar nasıl çıkıyor o zaman?
hayatımızı lole harcıyoruz ve bu konuda şaka yapmıyorum, sezon7 de lole başladım, 8-9 yaşındaydım (pc cs dışında oyun açamıyordu). sezon 13 ye kadar arkadaşlarımla plat elodaydım, birisi çıkıp, "zaten ana hesabın ban yedi, neden yeni unranked hesap alıp bi rank kasmayı denemiyorsun" dedi ve günde 30-40 maç oynayarak gm oldum. Sonraki sezonda da challenger oldum fakat bunları yaparken lol dışında oyun oynamadım ve şuan gene eskisi gibi arkadaşımla gold plat eloda eğlencesine oyun oynamaya geri döndüm. ufak not lole harcadığım toplam saat 14k saatin üstündeİyi de bu diamonda, grandmastera çıkan adamlar nasıl çıkıyor o zaman?