LoL'de rank atlayamıyorum

732017

Decipat
Bıktım artık. Demir elodan çıkmak istiyorum.
Ben gayet iyi oynamama rağmen her maç 10 IQ insanlar yüzünden kaybediyorum. Hep iyi oynarım, top mainim. Her maç ya mid kötü olur ya JG kötü olur ya da ADC kötü olur. Bıktım usandım ya. Arkadaşlarım demirim diye dalga geçiyor. Ağlayacağım artık yeter harbi yeter, neden her maç kötü takım arkadaşlarım geliyor ya?

Son düzenleyen: Moderatör:

LoL bu hocam bana göre oyunun en zor ligleri demir ve bronz. Adamlar full troller. Pre falan bulmaya çalışın.

Oyunu bırak, LoL gibi bir oyun için ömrünü harcamaya değmez.

Elo hellde olman muhtemel. Yeni hesapla deneyebilirsin. Top lane oynayarak da oyunu taşıyabilmen çok zor çünkü top karakterlerinin kapasitesi bellidir. Düşük eloda oyunu taşıyıp elo atlayabilmen için assasin karakterler oynayıp oyunları taşımalısın. Mid ve jg oynayabilirsin. Katarina oynayabilirsin mesela çok rahat taşırsın oyunları. Bir de demir eloda kimseyi umursama oyun başlar başlamaz herkesi mutele kendi başına oyna. Bulabilirsen kaliteli bir pre bulup beraber rank atlayabilirsin.

Elmasa kadar çıkamıyorsanız sizin eksiğiniz %80 kazanma oranı ile duosuz chall kasan tanıdıklarım var. Daha iyi oynamaya çalış.

dostum alınma biraz kaba olacak ama tamamen senin hatan takımınla alakası yok, demir elodan çıkamıyorsan oyunu sadece eğlencesine oynaman tavsiyem boşver rankı arkadaşlarınla eğlen trolle geç kendini düzeltmen için yıllarını harcaman gerekicek ve buna değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…