WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Nisan 2023 #1 LoL yan hesabımdaki RP'yi gerçek hesabıma göndermek istiyorum, nasıl yapabilirim?
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 902 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2023 #2 WosTidReis dedi: LoL yan hesabımdaki RP'yi gerçek hesabıma göndermek istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gönderemezsiniz sadece kostüm hediye edebilirsiniz.
WosTidReis dedi: LoL yan hesabımdaki RP'yi gerçek hesabıma göndermek istiyorum, nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Gönderemezsiniz sadece kostüm hediye edebilirsiniz.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 28 Nisan 2023 #3 RP gönderemezsiniz fakat istediğiniz kostümü hediye olarak atabilirsiniz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Nisan 2023 #4 the_bkp dedi: RP gönderemezsiniz fakat istediğiniz kostümü hediye olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim?
the_bkp dedi: RP gönderemezsiniz fakat istediğiniz kostümü hediye olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim?
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 28 Nisan 2023 #5 WosTidReis dedi: Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sana özel mağaza için ise hayır. Mağazadaki indirimli kostümleri indirimli bir şekilde hediyr atabilirsiniz.
WosTidReis dedi: Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sana özel mağaza için ise hayır. Mağazadaki indirimli kostümleri indirimli bir şekilde hediyr atabilirsiniz.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #6 WosTidReis dedi: Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Sana özel mağazadan yapacaksan olmuyor maalesef.
WosTidReis dedi: Peki yan hesabıma indirimli olarak gelen skini hediye edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Sana özel mağazadan yapacaksan olmuyor maalesef.