N Normalbirisi23 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 LoL oyununda şampiyon seçiminden sonra siyah ekran alıyorum ama oyuna devam edebiliyorum (örneğin rakip takımın ne kadar ustalık puanı olduğunu ve hangi rünleri aldığını göremiyorum) bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2023
LoL oyununda şampiyon seçiminden sonra siyah ekran alıyorum ama oyuna devam edebiliyorum (örneğin rakip takımın ne kadar ustalık puanı olduğunu ve hangi rünleri aldığını göremiyorum) bir çözümü var mıdır?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Temmuz 2023 #2 Siyah ekran olmuyor yani, yükleme ekranında kalıyorsun doğru mu? Artı 0 Eksi
KS KS N Normalbirisi23 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 armas dedi: Siyah ekran olmuyor yani, yükleme ekranında kalıyorsun doğru mu? Genişletmek için tıkla... seçimden sonra siyah ekran oluyor ama oyuna giriyor Artı 0 Eksi
armas dedi: Siyah ekran olmuyor yani, yükleme ekranında kalıyorsun doğru mu? Genişletmek için tıkla... seçimden sonra siyah ekran oluyor ama oyuna giriyor