goktugozturk Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.)
Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.)
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 15 Nisan 2023 #2 Prestijli Obsidiyen Ejder Sett.
goktugozturk Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 Şuan alınmıyor.
Radiant Virtue Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #4 goktugozturk dedi: Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.) Genişletmek için tıkla... Obsidiyen ejder hariç diğerleri kötü bence. Ruh çiçeği var ve efektleri harika.(özellikle W)
goktugozturk dedi: Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.) Genişletmek için tıkla... Obsidiyen ejder hariç diğerleri kötü bence. Ruh çiçeği var ve efektleri harika.(özellikle W)
Muhammed Aliç Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1070 İ7-8700 16GB 3600 MHz RAM Turbox B85 Motherbord Kioxia 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 23 Haziran 2023 #5 goktugozturk dedi: Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.) Genişletmek için tıkla... Obsidiyen ejder net alınır. Meka krallığı güzeldir sesi de değişik robotumsy efekt. Ruh çiçeğide alınır danslarda 3 de normalde mekik iken mesela squad yapıyor ağırlık ile w suda çok güzel ve baseden çıkışıda.
goktugozturk dedi: Merhaba, LoL'de Sett mainim ve kostüm almayı düşünüyorum. Sizce hangi kostümü almalıyım? (ruh çiçeği hariç tüm kostümler olabilir.) Genişletmek için tıkla... Obsidiyen ejder net alınır. Meka krallığı güzeldir sesi de değişik robotumsy efekt. Ruh çiçeğide alınır danslarda 3 de normalde mekik iken mesela squad yapıyor ağırlık ile w suda çok güzel ve baseden çıkışıda.