XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 9 Kasım 2023 #1 LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı?
LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı?
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Teemo
XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Teemo
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Kasım 2023 #3 Pata küte girecek bir şeyler isterseniz Volibear bakabilirsiniz. AP-ad-tank her şeyi kasabilirsiniz.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 9 Kasım 2023 #4 XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Talon var zed var uçan kaçan arıyrosanız.
XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Talon var zed var uçan kaçan arıyrosanız.
XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 9 Kasım 2023 #5 260112 dedi: Pata küte girecek bir şeyler isterseniz Volibear bakabilirsiniz. AP-ad-tank her şeyi kasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Voli benlik değil o tür sevmiyorum. Bora Bal dedi: Teemo. Genişletmek için tıkla... Uzakçı sevmiyorum ve ruhsuz değilim. SyLaS61 dedi: Talon var Zed var uçan kaçan arıyrosanız. Genişletmek için tıkla... Zed olabilir belki.
260112 dedi: Pata küte girecek bir şeyler isterseniz Volibear bakabilirsiniz. AP-ad-tank her şeyi kasabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Voli benlik değil o tür sevmiyorum. Bora Bal dedi: Teemo. Genişletmek için tıkla... Uzakçı sevmiyorum ve ruhsuz değilim. SyLaS61 dedi: Talon var Zed var uçan kaçan arıyrosanız. Genişletmek için tıkla... Zed olabilir belki.
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 Teemo, Volibear, Jax üçüde oynamayı becerirseniz çok eğlenceli karakterler. Alt koridor için Twitch
XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 9 Kasım 2023 #7 efetutorial dedi: Teemo, Volibear, Jax üçüde oynamayı becerirseniz çok eğlenceli karakterler. Alt koridor için Twitch Genişletmek için tıkla... Mid için ne önerirsin ?
efetutorial dedi: Teemo, Volibear, Jax üçüde oynamayı becerirseniz çok eğlenceli karakterler. Alt koridor için Twitch Genişletmek için tıkla... Mid için ne önerirsin ?
Bora Bal Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #8 XrelzyX dedi: Voli benlik değil o tür sevmiyorum. Uzakçı sevmiyorum ve ruhsuz değilim. Zed olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kanser karakter oynarsan o kadar zevk alırsın bu oyundan hocam.
XrelzyX dedi: Voli benlik değil o tür sevmiyorum. Uzakçı sevmiyorum ve ruhsuz değilim. Zed olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kanser karakter oynarsan o kadar zevk alırsın bu oyundan hocam.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 9 Kasım 2023 #9 Shaco ne dersin?
nkysss8 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #10 XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Nocturne.
XrelzyX dedi: LoL'de yaklaşık 8 mainim oldu ve hepsinde sıkıldım. En son Kayn denedim fakat yine sıkıldım. Sıkılmayacağım uçan kaçan iyi vuran şampiyon var mı? Genişletmek için tıkla... Nocturne.