ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi, ne yapmam gerekiyor? Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
B BenAslındaYoğumm Femtopat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 Dün aynısı bana da olmuştu bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Eğer ki sorun devam ederse Hextech Repair Tool'u kurup çalıştırabilirsin.
Dün aynısı bana da olmuştu bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Eğer ki sorun devam ederse Hextech Repair Tool'u kurup çalıştırabilirsin.
ksj3ahkil Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 BenAslındaYoğumm dedi: Dün aynısı bana da olmuştu bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Eğer ki sorun devam ederse Hextech Repair Tool'u kurup çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim hexteck repair toolu bir şey olmadı üstüne başka servera attı İngiliz adamlarla oynadım 140 ms le nasıl düzelteceğim?
BenAslındaYoğumm dedi: Dün aynısı bana da olmuştu bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Eğer ki sorun devam ederse Hextech Repair Tool'u kurup çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim hexteck repair toolu bir şey olmadı üstüne başka servera attı İngiliz adamlarla oynadım 140 ms le nasıl düzelteceğim?