LoL'de smurflar geliyor

@N0rvecli altı üstü oyun. Bir oyunu bu kadar takmamanızı tavsiye ederim. Her zaman kazanacaksınız diye bir kural yok. Yeri gelince kaybettiğiniz zamanlar da olacak ki psikolojinizi az çok tahmin edebiliyorum. Oyun resmen hayatınıza işlemiş, oyunu eğlence için oynamaya bakın.

Cinler diyor yaz scripti hesabı banlatana kadar lig sıralama kas.

Bende bilmiyorum hocam son attığım maçlardan dolayı kafayı yedim Rio'ta toxic bilet atacak kadar.

@N0rvecli şunu söyleyebilirim ki hayatınızda muhtemelen görmeyeceğiniz adamları ki göreceğinizi de düşünmüyorum. Neden bu kadar kafaya takıp canınızı sıkıyorsunuz? Değer mi?

@N0rvecli şunu söyleyebilirim ki hayatınızda muhtemelen görmeyeceğiniz adamları ki göreceğinizi de düşünmüyorum. Neden bu kadar kafaya takıp canınızı sıkıyorsunuz? Değer mi?

Yani sizin dediğiniz de doğru değecek bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@N0rvecli o yüzden boş ver gitsin kardeşim, eğlenmene bak İyi oyunlar.

Bu mmr düşmez mi hocam -50 yedim daha demin.
Bende onu araştırdım ama bulamadım. Artık mid veya top rolü seçip çaktırmadan feedliyorum. Hızlı hızlı oyun kaybediyorum. Tek çözüm bu gibi. Tabi bunu yapacaksanız size edilecek küfürleri görmemek için herkesi susturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…