LoL'de sövmenin cezası yok mu?

aykutbigman

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. LoL oynarken sık karşılaştığımız bir durum olan insanların manev, değerlere küfür olayı. Bu sabah yine başıma geldi. Adam atanı diyor ticket atacağımı söylediğimde ise sövmedim ne olacak diyor. Bundan önce böyle bir ticketim vardı zaten ama cevap bile gelmedi. Engellemenin hiçbir çözümü yok mu? Artık çok sıkıldım. Cezasız kalması inanın sinirimi bozuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
LGBT'ye sövmeleri lazım ceza yemek için. Onun harici Riot takmıyor.

/Sustur all yapıyorsun hocam keyfine bakıyorsun münakaşaya girmiyorsun oyununa odaklanıyorsun.

Kufrun cezasi var. Ama "atani" yazinca ceza almaz. Ima ile suc olmaz. Niyet okuyuculuguna girer. Direkt kufur eden herkeste ceza yemez.

Bazi anahtar hakaretler var, onlar ilk seferde ceza alir, ama genelde kalanlari tekrar gerektirir. 50 macta bir, biri canina tak etti diye sinirlenip soven herkesi hakkin rahmetine kavusturmak mantikli olmazdi. Her mac kufurbaz geliyor dediginiz yerde, bazi maclarda gelen adam gercekten canina tak etmis olabilir ve ilk defa sovuyor olabilir uzun suredir.

Bu anahtar hakaretlerin bir kismi intihara tesvik, bir kismi din, dil ve irkci soylemler, cinsel yonelime dair ekstrem hakaretler, olum tehditlerini iceriyor. Bu tarz anahtar kelimeleri oyunun dil motoru yakalamasa bile siz buraya mail atarak sikayet edebiliyorsunuz; alarmbot@riotgames.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…