Merhaba, laptopumda Wi-Fi ile bağlantı yaptığım zaman hiç stabil olmayan ping değerleri alıyorum. Modemim Keenetic Omni DSL laptop modelim bu Amazon.com.tr kablo ile bağlandığım zaman gayet güzel oluyor ama Wi-Fi'de dibinde dahi olsam sıkıntı yaşıyorum. Tarifem TurkNet download 75 Mbps upload 10 Mbps internete başka kimse bağlanmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Omni DSL'in Wi-Fi performansı oyun için fazla yeterli değil. Ben de aynı sorunları yaşıyorum. Diğer modemim ASUS ve Wi-Fi bile olsa sabit pingler alırken Keenetic acı çekiyor. Elinizden geldiğince kablo ile bağlanın ve Wi-Fi'dan oyun oynamaktan kaçının. Genelde günlük video izlemek, sosyal medya'da dolaşmak vb. şeyler için yeterli. Ya da 5 GHz destekli bir modem alın.
Hocam öncelikle dönüş yaptığınız için teşekkürler şöyle bir durum var maddi durum bitik şu anda yeni modem biraz zor ama TR serverinda girince çok problem yaşamıyorum West'te ping 38 40 lardayken bir anda 90 oluyor ama kablo da durum stabil gayet akıcı bunun dışında GTA Online vs oynadım bir sıkıntı yaşamadım.