Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #1 Merhabalar urf oynamak için can atıyorum ama şu an TR serverinde urf yok Kore ya da Amerika serverlarında var mı? Not: 2 ay önce başladım.
Merhabalar urf oynamak için can atıyorum ama şu an TR serverinde urf yok Kore ya da Amerika serverlarında var mı? Not: 2 ay önce başladım.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Kore sunucusuna özel bir kimlik ile giriliyordu sanırım. Herkes giremiyordu. Amerika'yı bilmiyorum.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Mart 2021 #3 Bütün serverler eşit şekilde güncelleme alır. Sadece geleceği zaman pbe de oynayabilirsiniz onun dışında imkansız.
Bütün serverler eşit şekilde güncelleme alır. Sadece geleceği zaman pbe de oynayabilirsiniz onun dışında imkansız.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 31 Mart 2021 #4 Okan öz dedi: Merhabalar urf oynamak için can atıyorum ama şu an TR serverinde urf yok Kore'ya da Amerika serverlarında var mı? Not: 2 ay önce başladım. Genişletmek için tıkla... Kendimi gördüm. Oyuna başladığımda ilk URF'u oynayacağım zaman ders çalışmadım diye ceza almıştım. Girememiştim ondan sonraki yılda başka yerdeydim. İlkkez sanırım geçen yıl girebildim. Bekleyeceksin mecbur.
Okan öz dedi: Merhabalar urf oynamak için can atıyorum ama şu an TR serverinde urf yok Kore'ya da Amerika serverlarında var mı? Not: 2 ay önce başladım. Genişletmek için tıkla... Kendimi gördüm. Oyuna başladığımda ilk URF'u oynayacağım zaman ders çalışmadım diye ceza almıştım. Girememiştim ondan sonraki yılda başka yerdeydim. İlkkez sanırım geçen yıl girebildim. Bekleyeceksin mecbur.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 31 Mart 2021 #5 Şu an yok.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.266 Makaleler 2 Çözümler 11 31 Mart 2021 #6 Urf mu Rurf mu?