K Kerem16 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #1 LoL'de Tab tusuna basinca oyun 5 saniye falan donuyor sonra kapaniyor. Her bastigimda kapanmiyor cogunlukla kapaniyor. Bilgisayari sifirladim, LoL dosyalarini dogruladim.
LoL'de Tab tusuna basinca oyun 5 saniye falan donuyor sonra kapaniyor. Her bastigimda kapanmiyor cogunlukla kapaniyor. Bilgisayari sifirladim, LoL dosyalarini dogruladim.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 24 Nisan 2022 #2 Klavyeye reset at ve oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra varsayılan ayarlara dön seçeneğine tıkla. Artı 0 Eksi
Klavyeye reset at ve oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra varsayılan ayarlara dön seçeneğine tıkla.
KS KS K Kerem16 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 Lanetli mavi ekran dedi: Klavyeye reset at ve oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra varsayılan ayarlara dön seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi . Artı 0 Eksi
Lanetli mavi ekran dedi: Klavyeye reset at ve oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra varsayılan ayarlara dön seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi .