M muhammed fatih aydın Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Lolde uzun zamandır 3 takdirdende alıyorum ama takdir seviyem hala 2 nasıl 3. seviye yapabilirim?
ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 muhammed fatih aydın dedi: LoL'de uzun zamandır 3 takdirdende alıyorum ama takdir seviyem hala 2 nasıl 3. seviye yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sana takdir vermesi lazım artması için. Artı 0 Eksi
muhammed fatih aydın dedi: LoL'de uzun zamandır 3 takdirdende alıyorum ama takdir seviyem hala 2 nasıl 3. seviye yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarının sana takdir vermesi lazım artması için.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 7 Eylül 2022 #3 Sanıyorum ki aynı sürede de herhangi bir şekilde rapor almaman da gerekiyor. Artı 0 Eksi
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 7 Eylül 2022 #4 muhammed fatih aydın dedi: Lolde uzun zamandır 3 takdirdende alıyorum ama takdir seviyem hala 2 nasıl 3. seviye yapabilirim? Genişletmek için tıkla... honor at ve almaya çalış. Artı 0 Eksi
muhammed fatih aydın dedi: Lolde uzun zamandır 3 takdirdende alıyorum ama takdir seviyem hala 2 nasıl 3. seviye yapabilirim? Genişletmek için tıkla... honor at ve almaya çalış.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 7 Eylül 2022 #5 ElonMuskk dedi: Arkadaşlarının sana takdir vermesi lazım artması için. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların atarsa etkisi yok gibi bir şey. Takımdaki birlikte girmediklerinden takdir aldığında çok etkisi oluyor. Artı 0 Eksi
ElonMuskk dedi: Arkadaşlarının sana takdir vermesi lazım artması için. Genişletmek için tıkla... Arkadaşların atarsa etkisi yok gibi bir şey. Takımdaki birlikte girmediklerinden takdir aldığında çok etkisi oluyor.
rivenoynayantrgenci Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #6 Honor vb. kazan Artı 0 Eksi