LoL'de takım yüzünden lose almak

Wertro

Centipat
Daha fazla  
Nickim kaiser#yat hesabıma bakabilirsiniz son zamanlarda Irelia oynamaya başladım, ben lane kazansam da farm yapsam da bot lane kill aldırsam da kaybediyorum takımın kötülüğü sebebiyle. Bunu nasıl çözeceğim?

Jungle oynayarak daha çok oyuna etki edebilirsin ama dediğin gibi takım kötü olunca her türlü lose oluyor maalesef. Duo ile girebilirsin.

Daha iyi oynayarak çözeceksin bronzdan çıkamıyorsan senin hata payın çok fazla. TR sunucusunda dia dahil geçerli milyon tane hata oluyor oyunlarda o hataları değerlendirip tek basina tasiyabilirsin kendini geliştir kısaca.

Maalesef bu oyun yüzünden bize kanser teşhisi konulmasının sebeplerinden biri.

Ara vermenizi öneririm hocam sıralı veya aram oynayın illa oynayacaksanız.

Gameplayini izlemeden yorum yapmak biraz kaba olacak, genelleme yapacağım kusura bakma.
Maçlarında minyon sayın az ve yüksek ihtimalle fight çıkarıp kill alma uğruna objektiflere focuslanmıyorsun ve en önemlisi istediğin kadar dakika/minyon yap, kill al fark etmez öne geçtiğinde oyunu nasıl bitireceğini bilmiyorsan elo yükselemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…