LoL'de takım yüzünden lose almak

Lol oynamayarak.

pro oyuncuları izliyorum bir kaç gündür ve haklısın bazı konularda, bu gün arkadaşımla girdik ve arkadaşım ortalama bir oyuncu ona rağmen oyunları genel olarak kazandık ben takımı kastırdım. sanırım devamlı benimle oynicak bir preye ihtiyacım var

Dostum preye ihtiyacın yok olay basit fakat görmüyorsun kendini geliştirmen lazım evet eskiden tek basına taşımak daha kolaydı fakat Gold plat elmas olsun buralardan lose almadan çıkılabilir hem de tek başına.

nasıl görücem onu bilmiyorum ben maalesef, bana kalsa kendi rankımdakilerden çok daha iyiyim. oyunu yıllardır oynuyorum bir şeyler değişiyor sürekli rankım dışında

Nasıl göreceğim onu bilmiyorum ben maalesef, bana kalsa kendi rankımdakilerden çok daha iyiyim. Oyunu yıllardır oynuyorum bir şeyler değişiyor sürekli rankım dışında.

Onu sen hariç kimse sana öğretemez dost, tek yapabileceğin LoL videoları izleyip (çoğunlukla yabancı yüksek eloları izle) ve yaptıklarını kopyala, hareketlerini incele, aldıkları itemleri neden aldı diye düşün.

Aynısı bana da oluyor, herifler 0 18 5 gidiyor, ben bir kez ölünce Allah'ın bronzu seni diyor, sonra maçı feedliyorlar. Destek gelen adam masteryi alıp jungleyi çalıyor, çok sıkıntı böyle insanlar. Geçenlerde West hesabı açtım, adamlar çok güzel oynuyor vallahi. Ama takım işte, iyisi de gelir kötüsü de.

westte ms oluyor o yüzden oynamak istemiyorum şahsen

Bugün Sylas'a karşı oynadığın maçın bir kısmını izledim. Genel olarak ward atmıyorsun ve map'e çok bakmıyorsun. Ha bu eloda roam olmuyor çok ama gold civarı başlar roamlar. Elindeki çar snowball için uygun ama izlediğim dakikaya kadar bir kere lane'den çıkmadın. Şu anki metada midin görevi push atıp sağa sola gezmek. Üstünlüğünü oyuna yayamıyorsun, muhtemelen bundan kaybediyorsun,

Minyonlar gelene kadar afkydın, işin vardı herhalde.

1 seviyede Sylasa karşı minyonlara last hit bekliyorsun, 1:45'te arkadaki minyonları kullanmadan Sylasa Q'nu harcıyorsun.

2:15 Sylas'ın E'sini minyona Q atıp dodglayabilirdin, ayrıca Diana grompta ward atmadığın için Master gelse flash atsan dahi burada ölme ihtimalin vardı.

3:00 karşı minyonlar pushlarken karşı kule altında bekliyorsun, boş yere flash attın, yine Master gelse ölüyordun. Push beklesen Diana gank gelebilir.

Devamında Sylas'ın Flashı olduğunu bildiğin halde ve Teleport'un olduğu halde Sylas'ı baitlemek için önde duruyorsun. Pozisyonda Sylas'ın Flash için baktığı bariz, sonunda ölüyorsun zaten.

4:00 Sylas Wave'in içine E atıyor, trade atsan kazanacaksın geri kaçıyorsun.

4:42 Sylas'ın E'si Flash'ı yok, E'yi dikey atsan muhtemelen tutturup keseceksin, E'yi tutturamayıp bir de kule altına Q atıyorsun. Sylas'ın TP'si yok, Master Yi botta Darius topu pushluyor Morde mide gelemez, buna rağmen minyon pushlamaya geliyor. Sylas'tan rezalet oyun.

6:00 yine Ward'ın yok, üstünde tutuyorsun. Karşı bot lane kayıp, bot Side'a yakın duruyorsun. Burada Sylas zaten kule altı farm yapıyor, daha geride oynaman lazım ya da minyonun tam dibinde durup Sylas E'sini baitleyeceksin.

6:12 sırf Sylas E'sini sağ sol yapıp dodgelayacağım diye bot çalıya kadar gidiyorsun, Ward'ın yok, karşı bot deli gibi pushlamış. Ya ejdere girecek ya sana gelecekler. Flashın yok biri çıksa direkt öldün. Sylas bot Side'a yürüdü çok geç SS atıyorsun. Rakip karşında olmadığı her zaman SS atacaksın. Adam ölüp yeni doğsa bile.

7:00 güzel E tutturup kuleden bir de hasar yedirttin, adam E atmadan Ulti atmayacaksın. Arkada kulenin vurduğu minyona Q atsan Trade'i kazanıyorsun zaten. Ultiyi kaçırdıktan sonra Sylas direkt Ulti atmak yerine sana e atsa stundayken Ulti atsa kesiyordu seni. Yine wardın yok lanei pushluyorsun, Master Yi çalıdan çıkıp flash Q atsa ölüyorsun Sylas senden önce gelip Lane'i pushluyor.

8:20 Mordeyi topta gördün, Sylas bot wardından gözüküyor. 6 seviye Master'dan korkup minyon arkası duruyorsun. Adam lanein içinden geçip ejdere doğru gidiyor. Orada Master'la fightlasan adamlar ejder alamayacak.

9:15 adam ejder aldığı için erken çıkıyorsun güzel karar ama öncesinde Morgana kayıp zaten, ejderde görüş yok, Morgana Master birlikte gelse yanlışlıkla Q yesen Morgana'dan ölüyorsun. Burada zaten Master'ın bot sidda olduğu belli, Morgana da kayıp, Morde'yi topda görüyorsun top Side'a yakın oynaman lazım. Devamını iyi toplarladın ama bence 0/0/0 Master Yi'yi kesicem diye flash atmana gerek yoktu.

10:25 Sylas 1 seviye geri, sende mahvolmuş var, gereksiz takas atıyor. Ultiyi iyi dodgeladın.

teşekkür ederim çok detaylı incelemişsin,kendimi geliştirmeme muhtemelen yardımın oldu ben lanede kalmanın daha mantıklı olacağını düşünmüştüm

teşekkür ederim çok detaylı incelemişsin,kendimi geliştirmeme muhtemelen yardımın oldu ben lanede kalmanın daha mantıklı olacağını düşünmüştüm
Kendi maçlarını izlemeni öneririm ayrıca. Pro oyuncuları izlediğini de söylüyorsun, e-spor maçlarına da bakabilirsin, dünyanın en iyi orta koridor oyuncuları bile kendi hatalarından ölebiliyorlar. Ölmene değen yerler dışında,(her maçta çok olmaz muhtemelen) her öldüğün yeri izle, hatalarına bak. İyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…