LoL'de unknown player hatası

Xestas

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, LoL'de geçen bir maçta takımıma gelen 1 jg yüzünden biraz feedleyip küfür ettim minyonlarımı çaldığı için fakat sonradan doğru düzgün oynayıp maçı kazandık fakat oyunda çıktıktan yarım saat, bir saat sonra oyuna tekrar girdiğimde unkown Player hatasıyla karşılaştım. Hiçbir şey yüklenmiyordu ve tıklanmıyordu oyunda. İnternetten araştırdığımda bu sorunu yaşayan başka kişilerin olduğunu da rastladım ayrıca başka hesapla LoL'e girdiğimde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Daha önce böyle bir durum yaşamadım daha önce hiç ban yemedim ya da uyarı yemedim üstelik takdir seviyem de bir hayli yüksekti zaten normalde çok küfür ya da feedlemem. Riot desteğe yazdığımda ise birçok hesaptan yazmış olmama rağmen hepsinde çözüldü işaretleyip hiçbirine yanıt vermediler bunun ban değil de oyundan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum bu konuyu bilen varsa yardım edebilir mi? Hesap değerli bir hesap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hocam ,aynı sorunu bende yaşıyorum diğer forumlarda biraz araştırdım herkes ticket atmamız gerektiğini söylüyor,büyük ihtimalle ban yedik ,ilk baninsa 14 önceden ban yediysen perma diyorlar ben pek emin olamadım ticket attım cevabini bekliyorum.

Dostum yazdığın gibi banada oldu ve ondan önce sinirlenip bir iki defa feedlemistim az önce ticketima cevap geldi 14 gün ban yemişim büyük ihtimalle sende de aynı durum olmuştur,iyi forumlar.

Son düzenleme:
sağol kankam cevap yazdığın için ben de 14 gün diye düşünüyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…