H Hromynet Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 LoL hesabım küfür yüzünden 2 tane uyarı aldı. Kaç uyarıdan sonra ban yerim? Bu uyarılar benim hesabında kara leke gibi sonsuza kadar kalır mı yoksa tekrar artık kaç taneyse uyarı alma hakkım olur mu? Hesabımı temize çıkarmak için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
LoL hesabım küfür yüzünden 2 tane uyarı aldı. Kaç uyarıdan sonra ban yerim? Bu uyarılar benim hesabında kara leke gibi sonsuza kadar kalır mı yoksa tekrar artık kaç taneyse uyarı alma hakkım olur mu? Hesabımı temize çıkarmak için ne yapabilirim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.094 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 1 Şubat 2023 #2 Sonsuza kadar kalmaz, genelde 3 günlüklükle başlar ikinci 14 gün sonra 1 ay diye biliyorum. Aldığın ceza süresini beklemekten başka çaren yok. Sonrasında küfür etmeyi bırakmalısın.
Sonsuza kadar kalmaz, genelde 3 günlüklükle başlar ikinci 14 gün sonra 1 ay diye biliyorum. Aldığın ceza süresini beklemekten başka çaren yok. Sonrasında küfür etmeyi bırakmalısın.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 1 Şubat 2023 #3 1 aydan sonra perma banlıyorlar haberiniz olsun. Takdir seviyenizi yükseltmeye çalışın.