LoL'de uyarı yemek susturmaya neden olur mu?

EymNn

Centipat
Daha fazla  
Çok feci tilt olup sövdüğüm maçlarda bile uyarı yemezken galiba yalnızca ortaya ettiğim bir küfür nedeniyle uyarı yedim. Neyse üstte yalnızca uyarı yazıyordu bir susturma falan geliyor mu? LoL'ün gerçekten saçma sapan attığı oto mute vardı onun harici ilk kez böyle bir şey başıma geliyor.

İyi olmuş. Umarım daha ağır cezalar alırsınız. İnsanların annelerine, babalarına, sülalerine ve dinlerine küfür etmeyi marifet biliyorsunuz. Sizin gibiler direk oyundan uzaklaştırılmalı fakat gelirleri çok düşer, yapmazlar.

Hiç LoL oynamadın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynamadım demenin başka bir opsiyonu.

Dostum eğer ceza yemediysen o uyarıdan sonra tekrar uyarı alacak bir şey yaparsan 10 oyun ve/veya 3 gün chat banı yersin. Bu arada bu uyarılar ve bazı kısa cezalar sistem tarafından otomatik atıldığı için saçma sapan atılabiliyor. Mesela geçen hafta 0 küfür 0 argo ve total 5 mesajdan falan chat banı yedim. Ticket attıktan sonra banı tamamen kaldırttım yani böyle bir şeyle karşılaşırsan ve haklıysan kaldırıyorlar. (perma hariç)

Tamam he.

Hiç LoL oynamadın mı?
Hayır, oynadım. Küfür eden saygısız tip çok.
LOL oynamadım demenin başka bir opsiyonu.
Üstte cevap verdim.

Bu millet ne hale geldi. Elbette çocuk aklıyla insan saçma sapan küfürler edebiliyor fakat büyüyünce buna devam etmemeli bir insan. Şahsen ben küçükken ettiğim küfürlerden utanıyorum ve fazla küfür ettiğim kişileri görünce özür diliyorum. Çünkü aklım yerinde ve küfür etmenin iyi bir şey olmadığını, tam tersi, yani medeniyetsizlik, ahlaksızlık, yaşına yakışmayacak ve zeka seviye geriliği olduğunu öğrendim. Lütfen rica ediyorum, insanlara küfür etmeyin ve birbirimize saygılı olalım.

Doğru diyosun hocam. Maalesef durum böyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…