3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 23 Ocak 2023 #11 @amacor123 LoL oynamak size toksiklik yapma hakkı mı veriyor?
E EymNn Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #12 cinar_yasarrr dedi: İyi olmuş. Umarım daha ağır cezalar alırsınız. İnsanların annelerine, babalarına, sülalerine ve dinlerine küfür etmeyi marifet biliyorsunuz. Sizin gibiler direk oyundan uzaklaştırılmalı fakat gelirleri çok düşer, yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Allah'a, dine, peygambere, anneye bacıya küfür edenler ban yemezken bunu normal karşılayıp sadece köle yazan birinin kesinlikle banlanması gerekiyor. EymNn dedi: Allah'a, dine, peygambere, anneye bacıya küfür edenler ban yemezken bunu normal karşılayıp sadece köle yazan birinin kesinlikle banlanması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet o oyun küfür ettim ama kimseye etmedim sadece yediğim hasara küfür ettim feedleyene değil o hasarı vuran adama da değil. Son düzenleme: 24 Ocak 2023
cinar_yasarrr dedi: İyi olmuş. Umarım daha ağır cezalar alırsınız. İnsanların annelerine, babalarına, sülalerine ve dinlerine küfür etmeyi marifet biliyorsunuz. Sizin gibiler direk oyundan uzaklaştırılmalı fakat gelirleri çok düşer, yapmazlar. Genişletmek için tıkla... Allah'a, dine, peygambere, anneye bacıya küfür edenler ban yemezken bunu normal karşılayıp sadece köle yazan birinin kesinlikle banlanması gerekiyor. EymNn dedi: Allah'a, dine, peygambere, anneye bacıya küfür edenler ban yemezken bunu normal karşılayıp sadece köle yazan birinin kesinlikle banlanması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet o oyun küfür ettim ama kimseye etmedim sadece yediğim hasara küfür ettim feedleyene değil o hasarı vuran adama da değil.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #13 333365 dedi: @amacor123 LoL oynamak size toksiklik yapma hakkı mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle vermiyor. Ama oyun içinde kimse birbirini takmıyor , istediğiniz kadar küfür edin bu durum farklı olmayacak.
333365 dedi: @amacor123 LoL oynamak size toksiklik yapma hakkı mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Hayır kesinlikle vermiyor. Ama oyun içinde kimse birbirini takmıyor , istediğiniz kadar küfür edin bu durum farklı olmayacak.