Amalia Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 LoL de hile açamdan VAN 152 yedim, yeni anakart alsam sorun çözülür mü?
valenn Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Haksız yere ban yediğinizi düşünüyorsanız Riot destek ekibi ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 Desteğe yazın, hesap açılmaz ancak HWID banlar 4 ay sonra açılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Amalia Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 valenn dedi: Haksız yere ban yediğinizi düşünüyorsanız Riot destek ekibi ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... bakmıyorlarki cevap bile vermiyorlar bdxmrz dedi: Desteğe yazın, hesap açılmaz ancak HWID banlar 4 ay sonra açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... bakmıyorlarki hocam en azından kaç ay verdiklerini söylesinler Artı 0 Eksi
valenn dedi: Haksız yere ban yediğinizi düşünüyorsanız Riot destek ekibi ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... bakmıyorlarki cevap bile vermiyorlar bdxmrz dedi: Desteğe yazın, hesap açılmaz ancak HWID banlar 4 ay sonra açılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... bakmıyorlarki hocam en azından kaç ay verdiklerini söylesinler
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 Ne zaman yazdın? Artı 0 Eksi
KS KS Amalia Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 bdxmrz dedi: Ne zaman yazdın? Genişletmek için tıkla... 1 gün oluyor tekrardan attım 3 saat oldu Artı 0 Eksi
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 Amalia dedi: 1 gün oluyor tekrardan attım 3 saat oldu Genişletmek için tıkla... Bekleyin 3 gün içinde yazarlar. Artı 0 Eksi
Amalia dedi: 1 gün oluyor tekrardan attım 3 saat oldu Genişletmek için tıkla... Bekleyin 3 gün içinde yazarlar.
KS KS Amalia Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #8 bdxmrz dedi: Bekleyin 3 gün içinde yazarlar. Genişletmek için tıkla... Beni suçlu buldular kaldırmadılar yeni anakartı alsam girebilirmiyim tüm sistemmi değişmesi lazım (lütfen anakart olsun) Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Bekleyin 3 gün içinde yazarlar. Genişletmek için tıkla... Beni suçlu buldular kaldırmadılar yeni anakartı alsam girebilirmiyim tüm sistemmi değişmesi lazım (lütfen anakart olsun)
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #9 Anakartta, zaten 4 ay sonra açılacak gerçekten bir oyun için anakart değişmeye gerek var mı? Değişeceksen takas et biriyle. Artı 0 Eksi
Anakartta, zaten 4 ay sonra açılacak gerçekten bir oyun için anakart değişmeye gerek var mı? Değişeceksen takas et biriyle.
KS KS Amalia Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #10 bdxmrz dedi: Anakartta, zaten 4 ay sonra açılacak gerçekten bir oyun için anakart değişmeye gerek var mı? Değişeceksen takas et biriyle. Genişletmek için tıkla... 4 ay sonra kalkcaksa tamam ben hiç kalkmiycak sandım Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Anakartta, zaten 4 ay sonra açılacak gerçekten bir oyun için anakart değişmeye gerek var mı? Değişeceksen takas et biriyle. Genişletmek için tıkla... 4 ay sonra kalkcaksa tamam ben hiç kalkmiycak sandım