LoL'de West'e geçmek mantıklı mı?

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
2 yıl önce dia 4 olduğumdan itibaren hiç oynamamıştım. 1 aydır Gold'dan çıkamıyorum. TR'deki troller ve yeteneksiz oyuncular yüzünden aşırı yavaş bir şekilde yükseliyorum. Şu an West'e geçmenin maliyeti yaklaşık 500 TL. Geçmek mantıklı olur mu?

Öncelikle EUW'da ücretsiz bir hesapla pingini mutlaka test et. Eğer pingin yüksek ve oynanışını etkiliyorsa, geçmek pek mantıklı değil.

Onun dışında asıl yükseliş kendi oyununu geliştirmekle olur. West'e geçsen bile, Dia 4 seviyesine tekrar ulaşmak için oyun bilgini güncellemen, mekaniklerini geliştirmen ve meta'ya adapte olman gerekecektir...

Bir sürü yenilik gelmiş ufaktan alışıyorum mekanikler yerine oturuyor, her maç karşımdaki adamı yenip yeteneksiz oyuncular ve troller yüzünden 2 win 1 lose döngüsüne girdim, TR de sabit 5 pingle oynuyorum, Westte ping problemim yoksa geçicem muhtemelen, daha önce başka sunucuda oynamadım dedikleri gibi Westteki troll ve yeteneksiz oyuncu sayısı TR'ye oranla daha mı az ?

Pek fark etmiyor. Siz iyi bir oyuncuysanız zaten sunucu fark etmez lig atlarsınız. Kendinizi "Ben TR'de oynuyorum, takımım kötü oynuyor, lig atlayamıyorum" diye ancak ve ancak kandırabilirsiniz. Sunucu değişmek yerine takımım kötü oynamasına rağmen nasıl kazanırım gibi konular üzerinde durmanız daha yararlı olacaktır. Ayrıca zaten sizin gibi düşünen tüm herkes sunucu değiştiği için orasınında Türkiye sunucusundan bir farkı yok pek.

Ben sana pek katılmıyorum dostum, yani bot pre olacak şekilde arkadaşımızla giriyoruz. Diğer koridorlar sürekli ölüyor ve aşırı şekilde chat yapıyorlar.

Ben sana pek katılmıyorum dostum, yani bot pre olacak şekilde arkadaşımızla giriyoruz. Diğer koridorlar sürekli ölüyor ve aşırı şekilde chat yapıyorlar.
Dediğim gibi takım taşımayı bilen birisiyseniz zaten takımınızda kim varmış yokmuş sizi bağlamaz, oynar, kazanır ve next oyuna geçersiniz.

Kendi elonuzda 3-4 maçlıke eloboost yaptırıp görebilirsiniz başkaları nasıl tek başına kazanıyor diye.

Elimizden geldiğince gerçekten taşımaya çalışıyoruz ama karşı takımdan 1-2 kişi direkt kasılıyor ve inanın baş edemiyoruz. Bu arada eloboost muhabbeti güvenilir mi ki hoca?

Elimizden geldiğince gerçekten taşımaya çalışıyoruz ama karşı takımdan 1-2 kişi direkt kasılıyor ve inanın baş edemiyoruz.
Sunucu değişmek bir çözüm olmayacak o zaman çünkü diğer sunucuda da aynı şekilde takımınızda kötü oynayanlar olacak ve baş edemeyeceksiniz.

Bu arada eloboost muhabbeti güvenilir mi ki hoca?
Ben 2 kere eloboost yaptırdım. İlk yaptırma amacım gümüşten altına çıkacağım seri maçları kaybetme korkusu yüzündendi. Tekrar seriye çıkmakla uğraşmak istemiyordum ve olacakları bildiğim için biraz para karşılığında seri maçları oynayacak elobooster buldum. O da seri maçlardan birini kaybettiği için beni tekrar seriye sokmak zorunda kalmıştı tabi o işin komik kısmı.. İkinci yaptırma amacım da kısmen aynı. Plat olmayı çok istiyordum ve son bir oyun kalmıştı onu da kazanınca plat oluyordum ama risk almak yerine para vermeyi tercih ettim ve sezonu plat kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…