FazılE Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 260 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Gecenin kılıcı Yasuo 250TL falan main çarım olmadığı için veresim gelmiyor bu alınır mı veya başka şu güzel kostum dediğiniz var mı?
Gecenin kılıcı Yasuo 250TL falan main çarım olmadığı için veresim gelmiyor bu alınır mı veya başka şu güzel kostum dediğiniz var mı?
fedoralover Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Hangi kostüm hatırlamıyorum ama bir tane kostümde hortum animasyonu gözükmüyor çok op bence. Onu alma !!!
Hangi kostüm hatırlamıyorum ama bir tane kostümde hortum animasyonu gözükmüyor çok op bence. Onu alma !!!
I ishak001 Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 FazılE dedi: Eki Görüntüle 2287854 Gecenin kılıcı Yasuo 250TL falan main çarım olmadığı için veresim gelmiyor bu alınır mı veya başka şu güzel kostum dediğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... gecenin kılıcı çok iyi bide su temalı bi tane vardı o güzel
FazılE dedi: Eki Görüntüle 2287854 Gecenin kılıcı Yasuo 250TL falan main çarım olmadığı için veresim gelmiyor bu alınır mı veya başka şu güzel kostum dediğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... gecenin kılıcı çok iyi bide su temalı bi tane vardı o güzel
R rinxy Picopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 bence bunları alabilirsin rüya ejderi- uzay serüveni-true damage-kod adı yasuo- bana göre en iyisi bunlar
bence bunları alabilirsin rüya ejderi- uzay serüveni-true damage-kod adı yasuo- bana göre en iyisi bunlar
I ishak001 Zeptopat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 rinxy dedi: bence bunları alabilirsin rüya ejderi- uzay serüveni-true damage-kod adı yasuo- bana göre en iyisi bunlar Genişletmek için tıkla... kod adı iyi değil be
rinxy dedi: bence bunları alabilirsin rüya ejderi- uzay serüveni-true damage-kod adı yasuo- bana göre en iyisi bunlar Genişletmek için tıkla... kod adı iyi değil be
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 Vahşibatılı ve gecenin kılıcı dışındakiler sıkıyor, güzel değiller. Ayrıca karakteride çok yansıtmıyor.
Vahşibatılı ve gecenin kılıcı dışındakiler sıkıyor, güzel değiller. Ayrıca karakteride çok yansıtmıyor.