YouTube Shorts'ta ara sıra LoL montajları görüyorum. Yazı fontları ince oluyor, bunu nasıl yapabilirim?
Oyun içi yazı fontunu değiştireceğini sanmıyorum.Merhaba bilgisayarıma sağ tıklayınız gelişmiş sistem ayarlarına gelınız performansa tıklayınız ekran yazı tipi kenerlarını düzelt tikli olacaktır onu kaldırıp uygula dıyıp oyuna gırer mısınız?
Oyun içi yazı fontunu değiştireceğini sanmıyorum.
client fontunu değiştirdi ama oyun içi değiştirmedi.Merhaba bilgisayarıma sağ tıklayınız gelişmiş sistem ayarlarına gelınız performansa tıklayınız ekran yazı tipi kenerlarını düzelt tikli olacaktır onu kaldırıp uygula dıyıp oyuna gırer mısınız?
Şeyden mi bahsediyorsunuz hocam herhalde korece veya Japonca'dan mı LoL'de o dilden birinde yazılar inceliyor.
Killerskin kullanarak yapabilirsin.YouTube Shorts'ta ara sıra LoL montajları görüyorum. Yazı fontları ince oluyor, bunu nasıl yapabilirim?
Kore yazı fontunu yapacam ama gerçek hesabımda yapmaya çekiniyorum ban yer miyim sence?Killerskin kullanarak yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.