LoL'de yeni karakter açmak için ne kadar ücret yatırılmalı?

Sameett

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

AMD Ryzen 5 9600X 3.90 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000 MB-Yazma 4000 MB M.2 SSD

DeepCool AK400 Digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Oyuna kaç TL yatırsam ve neler alsam karakterleri daha hızlı açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Game Pass alın. Game Pass aldıktan sonra onu LoL hesabınızla ilişkilendirin. Onun XP takviyesi vardı diye hatırlıyorum. Vereceği XP takviyesi ile hızlı hızlı level alır ve şampiyon kapsülü düşürebilirsiniz. O süreç içerisinde tüm şampiyonlarınız da açık olur. Game Pass ayrıcalığı diyelim.

Bütün karakterleri almak için para yatırmak bence gereksiz. Çünkü size göre olan karakter var olmayan karakter var. Onun yerine 160 TL'ye game pass alıp 1 aylığına bütün karakterleri ücretsiz bir şekilde oynayıp kendinize göre olanları belirleyip 1 ay boyunca edindiğiniz mavi özlerle belirlediğiniz karakterleri alabilirsiniz.

Oyuna kaç TL yatırsam ve neler alsam karakterleri daha hızlı açabilirim?

Level atlamak için XP takviyesi alabilirsiniz. Şampiyonların hepsini içeren RP paketi var mı bilmiyorum. Ben yanlış hatırlamıyorsam 400 ila 500 lvlde hepsini açmıştım (mavi öz mağazasında harcama yaptım bayağı.). Şu an 710 seviyeyim. O kadar mavi özüm var ki birisine verebilme durumum varsa veririm. Artık URF Warwick alacağım, o seviye .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapsülden çıkan karakterleri mavi öze dönüştürme, stokla. Ne zaman aynı karakterden 2 tane çıkarsa mavi öze dönüştür. Açacağın karakterleride o kapsülden çıkanları kullanarak aç.

Tüm şampiyonları fullemek maalesef çok uzun süren bir şey. Ben hatırladığım kadarıyla 500'lü seviyelerde falan fullemiştim şampiyonları.
Eğer tüm şampiyonları açmak istiyorsan XBOX Gamepass'ın şöyle bir güzelliği var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…