urlbrk01 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 LoL'de yazi yazabiliyorum sohbete ama skill kullanamıyorum, neden? Spell de kullanamiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.355 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #2 Mouse simgesinin içi kırmızı mı mavi mi? Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Haziran 2021 #3 É veya " tuşuna yanlışlıkla basmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS urlbrk01 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #4 körbiginar dedi: É veya " tuşuna yanlışlıkla basmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayir Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: É veya " tuşuna yanlışlıkla basmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayir
AyBumin Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #5 urlbrk01 dedi: LoL'de yazi yazabiliyorum sohbete ama skill kullanamıyorum, neden? Spell de kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatmadan geçmiyor o bana da çok oluyor oyun bir türlü buglarını çözemiyor. Artı 0 Eksi
urlbrk01 dedi: LoL'de yazi yazabiliyorum sohbete ama skill kullanamıyorum, neden? Spell de kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatmadan geçmiyor o bana da çok oluyor oyun bir türlü buglarını çözemiyor.
KS KS urlbrk01 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #6 SHER-LOCKED dedi: Mouse simgesinin içi kırmızı mı mavi mi? Genişletmek için tıkla... Ayni mouse değişiklik olmadi AyBumin dedi: Oyunu kapatmadan geçmiyor o bana da çok oluyor oyun bir türlü buglarını çözemiyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden oyunu kapatıp aciyordum geçiyordu ama artık geçmiyor pcnin çöplüğündenmi anlamadım Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Mouse simgesinin içi kırmızı mı mavi mi? Genişletmek için tıkla... Ayni mouse değişiklik olmadi AyBumin dedi: Oyunu kapatmadan geçmiyor o bana da çok oluyor oyun bir türlü buglarını çözemiyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden oyunu kapatıp aciyordum geçiyordu ama artık geçmiyor pcnin çöplüğündenmi anlamadım
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.355 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #7 Hangi renk? Artı 0 Eksi
KS KS urlbrk01 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #8 Eski imleç sari oluyor Artı 0 Eksi
iziko Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #9 urlbrk01 dedi: LoL'de yazi yazabiliyorum sohbete ama skill kullanamıyorum, neden? Spell de kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi acaba? Artı 0 Eksi
urlbrk01 dedi: LoL'de yazi yazabiliyorum sohbete ama skill kullanamıyorum, neden? Spell de kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunu çözebildin mi acaba?