LoL'de zırh ekipmanları yetersiz

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Zırh ekipmanları zırh deşme, ve diğer neredeyse tüm efsanevi eşyalara karşı yetersiz kalıyor. Top lane tank kasan biri olarak söylüyorum 2 tane itemim olsa bile herhangi bir rakip büyücüsü veya ad carrysi 1 itemle veya 1 item 1, 2 parça ile bana çok rahat ve aşırı derece hasar atabiliyor. Bunun cidden komple düzeltilmesi gerek.

Aslında tam tersi oluyordu.

Katılmıyorum. Çivili + Randuini olan bir tank şampiyon, bir de üstüne zırh çizmesi varsa, 2-3 item ADC'ler tarafından kesilmesi imkansız bir hale geliyor.
Yıllardır lol oynayan biri olarak dediğiniz yapsam bile uzun oyunda master yi,trundle,morde,caitlyn gibi çarlar tarafından tek yiyorum. 400 Zırhlı 6k canlı canavar bir ornn olsanız bile 6 tane caitlyn hitine tık diye gidebiliyorsun bir ara caitlyn oynuyordum bizzat ben yaptım rakipte ne kadar tank olsa bile tek atıyorsun özellike pasif aktifse direk tek atıyorsun.

Zırh delme ve kritik kasan bir Caitlyn'in yine de 6 vuruşta öldüremeyeceğini düşünüyorum. Bot, Randuin ve Çivili zaten düz vuruş hasarını oldukça düşürüyor.

Master Yi veya Trundle gibi şampiyonlar gerek cana göre gerek gerçek hasar vurdukları için eritebiliyorlar evet ama onların da olayları bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…