LoL'e başlayalı 2 buçuk ay gibi bir şey oluyor. Darius, Warwick falan oynuyorum artık bunlar sıkıcı gelmeye başladı bana karakter önerir misiniz ama çok klasik öneriler yapmayın (Master Yi, Garen vb. olmasın)? Karakter çok zor olmasın ama kolsuz çarı da olmasın ve ADC/support olmazsa sevinirim.
LoL'e başlayalı 2 buçuk ay gibi bir şey oluyor. Darius, Warwick falan oynuyorum artık bunlar sıkıcı gelmeye başladı bana karakter önerir misiniz ama çok klasik öneriler yapmayın (Master Yi, Garen vb. olmasın)? Karakter çok zor olmasın ama kolsuz çarı da olmasın ve ADC/support olmazsa sevinirim.
Evet hocam Brand'dan bahsediyorum sağ olun hatırlattığınız için evet yazdıktan sonra Garen olmasın dediğini fark ettim arkadaşın. Çok fazla oynamadıpım için sadece öneride bulunmak istedim.
Cho'Gath, Mundo, Heimerdinger, Illaoi, Malphite, Nasus, Pantheon, Rammus, Trundle, Tryndamere vs. Top lanede oynanan şampiyonlar bir tık daha basit oluyor genelde, deneyebilirsin.
Hocam kartopu, hextech ve ultiyi ne zaman atmasi, ulti kalkani nasil kullanmali gibi mekaniklere alismak zor olacaktir. Ap Nunu'dan bahsediyoruz degil mi?