R Reco28 Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Selam LoL oyununda bir klibim var ama nicklerin gözükmemesini istiyorum, bunu nasıl yaparım? DaVinci Resolve ve Premiere Pro ikisi de yüklü, en kolay nasıl yaparım?
Selam LoL oyununda bir klibim var ama nicklerin gözükmemesini istiyorum, bunu nasıl yaparım? DaVinci Resolve ve Premiere Pro ikisi de yüklü, en kolay nasıl yaparım?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 22 Nisan 2024 #2 Eğer klibi oyun tekrarından aldıysanız oyuncu isimlerini kapatıp tekrar alabilirsiniz.
R Reco28 Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 ItsAllGoodman dedi: Eğer klibi oyun tekrarından aldıysanız oyuncu isimlerini kapatıp tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kaydı uygulaması ile alıyorum, maçı oynayalı da bayağı geçti.
ItsAllGoodman dedi: Eğer klibi oyun tekrarından aldıysanız oyuncu isimlerini kapatıp tekrar alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef ekran kaydı uygulaması ile alıyorum, maçı oynayalı da bayağı geçti.