Lol'deki jungle rolü Dota 2'de var mı?

Makaleler
13
Daha fazla  
LOL oynayanlar bilir jungle rolü var. Bilmeyenler için hızlıca özetliyorum. Laneler dışındaki kısımda doğan tarafsız yaratıkları keserek çeşitli güçlendirmeler kazanır ve bazı lanelere gidip takımına yardım eder. Bu rolü Dota 2'de var mı, varsa ne?

LOL oynayanlar bilir jungle rolü var. Bilmeyenler için hızlıca özetliyorum. Laneler dışındaki kısımda doğan tarafsız yaratıkları keserek çeşitli güçlendirmeler kazanır ve bazı lanelere gidip takımına yardım eder. Bu rolü Dota 2'de var mı, varsa ne?

Dota 2 klasik bir oyundur. Böyle bir rol var ve yok arasındadır. Vardır ama bana soracak olursan yoktur. Senin anlayacagın dilden anlatayım. Yanına bol minion çıkaran herolar oyunda mevcut ama top yada offlane yanıma gel der her zaman diger oyuncular. Minionları çıkarıp erkenden kule alması daha mantıklı oluyor genelde. Hatta jungle gidene kızıyorlar. Dedigim gibi classic oyun ezbere bir oyun degil. Jungle herosuyla erken kule alıp tüm takıma fazladan altın kazandırmak daha mantıklı oluyor.

Ormanı genelde supportlar stack yapar carry topluca altın kasar. Oyundaki ana taşıyıcı carrydir. Fakat bütün roller tabi ki ormandan faydalanabilir eşya bitirmek için veya buyback parası için. Direk oyun başı jungle kesen bir rol yok loldeki gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı