wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Eylül 2024 #1 Selam, LoL'deki tüm karakterlerin bir numaraya eşit olduğu bir tablo vardı elinde olan var mı?
Çözüm Adenyssa 23 Eylül 2024 wubba lubba dub dub dedi: Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de. Genişletmek için tıkla... League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com
wubba lubba dub dub dedi: Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de. Genişletmek için tıkla... League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 23 Eylül 2024 #2 wubba lubba dub dub dedi: Selam, LoL'deki tüm karakterlerin bir numaraya eşit olduğu bir tablo vardı elinde olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tier Listten bahsediyorsunuz sanırım? Artı 0 Eksi
wubba lubba dub dub dedi: Selam, LoL'deki tüm karakterlerin bir numaraya eşit olduğu bir tablo vardı elinde olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tier Listten bahsediyorsunuz sanırım?
KS KS wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Eylül 2024 #3 Adenyssa dedi: Tier listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: Tier listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de.
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 23 Eylül 2024 #4 wubba lubba dub dub dedi: Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de. Genişletmek için tıkla... League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi Çözüm
wubba lubba dub dub dedi: Hayır hocam tier list değil örneğin Katarina = 110 Yasuo = 180. Bu tarz bir tablo vardı oyundaki ismimi değiştiriceğim de. Genişletmek için tıkla... League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Eylül 2024 #5 Adenyssa dedi: League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim, yarım saattir arıyordum. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: League-Of-Legends-Champions-ID-List/list.php at master · Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List Contribute to Najsr/League-Of-Legends-Champions-ID-List development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam teşekkür ederim, yarım saattir arıyordum.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Eylül 2024 #6 Adenyssa dedi: Tier Listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş max plattır. Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: Tier Listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş max plattır.
Adenyssa Attopat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 23 Eylül 2024 #7 464250 dedi: Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş max plattır. Genişletmek için tıkla... Bunlardan mı diye sormak için ilk önüme geleni attım google görselden. Bu arada şimdi baktım sana sarıldığı zaman en iyi hissedeceğin lol karakterleri tier listiymiş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
464250 dedi: Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş max plattır. Genişletmek için tıkla... Bunlardan mı diye sormak için ilk önüme geleni attım google görselden. Bu arada şimdi baktım sana sarıldığı zaman en iyi hissedeceğin lol karakterleri tier listiymiş Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 679 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 23 Eylül 2024 #8 464250 dedi: Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş Max plattır. Genişletmek için tıkla... Katayı B'de görünce kapattım. D Artı 0 Eksi
464250 dedi: Hayatımdaki gördüğüm en berbat tier list bu, muhtemelen yapan arkadaş Max plattır. Genişletmek için tıkla... Katayı B'de görünce kapattım. D
ÖmerDmrc Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 644 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 13100F RTX 4060 16GB RAM Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #9 Adenyssa dedi: Tier listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Master en altta Artı 0 Eksi
Adenyssa dedi: Tier listten bahsediyorsunuz sanırım? Eki Görüntüle 2316486 Genişletmek için tıkla... Master en altta
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Eylül 2024 #10 wubba lubba dub dub dedi: Katayı B'de görünce kapattım. D Genişletmek için tıkla... Singed, pant fiora, asla en üst tiere koyulucak şampiyon değil. Artı 0 Eksi
wubba lubba dub dub dedi: Katayı B'de görünce kapattım. D Genişletmek için tıkla... Singed, pant fiora, asla en üst tiere koyulucak şampiyon değil.