Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 26 Mart 2022 #101 Young Doomer dedi: Gereksiz bilgi. Genişletmek için tıkla... Konu başlığına bakarsan "LoL'deki oyun saatiniz" yazıyor, bende söyledim işte neresi gereksiz? Dosya Ekleri dd.PNG 1,8 KB · Görüntüleme: 57
Young Doomer dedi: Gereksiz bilgi. Genişletmek için tıkla... Konu başlığına bakarsan "LoL'deki oyun saatiniz" yazıyor, bende söyledim işte neresi gereksiz?
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #102 Linux Kaymak dedi: Konu başlığına bakarsan "LoL'deki oyun saatiniz" yazıyor, bende söyledim işte neresi gereksiz? Genişletmek için tıkla... Oynadıysan yaz.Bu yaptığın saçma. Pardon yanlışlıkla tarihi görmemişim.
Linux Kaymak dedi: Konu başlığına bakarsan "LoL'deki oyun saatiniz" yazıyor, bende söyledim işte neresi gereksiz? Genişletmek için tıkla... Oynadıysan yaz.Bu yaptığın saçma. Pardon yanlışlıkla tarihi görmemişim.
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #103 Valla siteye bakamadım ama 3-4 hesap toplamıyla güzel bir 2k beni bekliyor sanırım