LOL'deki Ping Sorunu

Taha_XaLTeQ

Decapat
Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki LOL'de oyun içinde normal şartlarda 30-50 arasında değişen bir ping alıyorum fakat son zamanlarda bu ping ani olarak 120-400 kadar yükseliyor ve bu olay 3-5 sn arasında değişiyor bu süre zarfında oyundaki her şey hareketsizleşiyor sonra her şey geri düzeliyor, ping normal seviyesine düşüyor ama bu olay oyun içinde sürekli olarak tekrar etmekte. Oyunumu zevksiz hale getiriyor. Rakibe yetenek kullanırken bu ping yükseliyor ve düştüğünde ölmüş oluyorum. Riot Games ekibine ticket attım fakat onlarında çözümleri pek bir işe yaramadı. Bu konu hakkında çözümü olan biri varsa lütfen bana yardım etsin. Bütün oyun zevkim gitti. Koymuş olduğum resimde de gözüktüğü gibi 200'den yavaş yavaş normale düşüyor. Lütfen acil yardım edin. Teşekkür ederim herkese.

Screen04.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Var başka cihazlarda bağlı ondan zaten 30-50ms arası. Bu kadar olsa benim için yine iyi ama işte şu artıpta düşmesi olayı sıkıntı.
Bu arada başka bir internete bağlandım bu sorun oluşmadı evimdeki internetten kaynaklı bir sorun sanırım.
Sorunum halen devam etmekte yeni bağlanmış olduğum internet ağı üzerinde de aynı sorunla karşı karşıyayım yani yeni ağa bağlanmam pek bir işe yaramamış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı