LoL'den bıktım, ne oynayabilirim?

Arkadaşlar yanıtlar için teşekkurler ama birkaç kişi haric herkes sadece basligi okuyup yazmiş aslinda hata bende basligi daha farkli yapmaliydim. Bu konuyu acma amacim daha cok benim gibi olanlar olup olmadigini bilmek veya goruslerinizi almakti.

Wild Rift.

My Friend Pedro ŞUANA KADAR OYNADIĞIM EN ZEVKLİ OYUN şiddetle öneririm.

League of Legends : Wild Rift

Evet hocam o oyunun kitlesi "kemik" denen kitledendir. Yani çok eğlenceli olur.

TF2'ye 2013 yılında başlamıştım. Çok güzeldi. Baya itemim vardı ama hesabın şifresini unuttum. Geçen aylarda bir daha gireyim nostalji olsun dedim. Matchmaking girdim ve chate bir şey yazamıyordum. Para istiyordu galiba. Sanırsam botları engellemek içindi ama para değil de bir test falan yapsalar daha iyiydi. Eski halinden eser yok. Eskiden ne güzeldi ya!

Aynı sorunu CS:GO oyununda yaşadım. Ve 1 haftadır oynamıyorum geçmişte oynamadığım çok fazla eski oyunlar var onları oynuyorum Half-Life, Outlast, maxpayne, GTA, fear, gibi oyun serilerini oynuyorum.

Eğer giriş seviyesi bir sistemin var ise, mutlaka Forza Horizon 4 oyna. 1080P orta ayar akarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…