LoL oynuyordum, adam bana sürekli soru işareti attı, ben de sinir oldum, ona küfür ettim, dava açacağını söyledi. Oyundaki mundoya sövdüm falan dedim arkadaşlar, bir şey olur mu? Yaşım küçük zaten.
LoL oynuyordum, adam bana sürekli soru işareti attı, ben de sinir oldum, ona küfür ettim, dava açacağını söyledi. Oyundaki mundoya sövdüm falan dedim arkadaşlar, bir şey olur mu? Yaşım küçük zaten.
Yok hiçbir şey olmaz. Ama bu da bir tarafınızı kaldırmasın. Saygılı ve sevgili olun. Büyüklük sizde olsun. Böyle diyen hiçbir kişi dava açmaz zaten açsada hiçbir şey olmaz. Hatta açmazlar bile böyle bir sebepden dolayı dava.
Oyun içindeki laf dalaşlarında böyle şeyler çok oluyor, her sinirlenen dava açacağım dese kimse oyun oynayamazdı zaten. Küfür hoş bir şey değil tabii ama oyunda söylenmiş bir şey yüzünden direkt dava açılması çok uç bir durum. Hele yaşın küçükse iş iyice prosedürlü ve sıkıntılı hale gelir onlar için, kolay kolay kimse uğraşmaz. Yine de ileride başın ağrımasın diye dikkatli olmakta fayda var, raporlanırsan hesap cezası vs gelebilir ama gerçek hayata taşınması çok zayıf ihtimal.