Biri bana LoL oynarken küfür etti. Sonrasında Allah'a peygambere küfür etti. Bana sonrasında panelden bakacağım falan dedi. 1 saattir hicbir sey olmadı. Başıma böyle olay gelmişti ama LoL'den nasıl panel bakabilir? İsmim falan oyunda yok nickname var. Bir şey olur mu?
Biri bana LoL oynarken küfür etti. Sonrasında Allah'a peygambere küfür etti. Bana sonrasında panelden bakacağım falan dedi. 1 saattir hicbir sey olmadı. Başıma böyle olay gelmişti ama LoL'den nasıl panel bakabilir? İsmim falan oyunda yok nickname var. Bir şey olur mu?
Biri bana LoL oynarken küfür etti. Sonrasında Allah'a peygambere küfür etti. Bana sonrasında panelden bakacağım falan dedi. 1 saattir hiçbir şey olmadı. Başıma böyle olay gelmişti ama LoL'den nasıl panel bakabilir? İsmim falan oyunda yok nickname var. Bir şey olur mu?
Olamaz, hadi seni buldu, fetişi yoksa, 150kg eve kapanık obez değilse, en kötü numarandan sana yazar, sende tepki vermeyip engellersen bırakır, ha ama bulması imkansız, takma kafaya.
Olamaz, hadi seni buldu, fetişi yoksa, 150kg eve kapanık obez değilse, en kötü numarandan sana yazar, sende tepki vermeyip engellersen bırakır, ha ama bulması imkansız, takma kafaya.
Panel yapamaz eskisi kadar rahat değil artık o işler. Evinize kargo vs gelirse kargoyu kimin adına getirdiklerini falan sorun siz değilseniz şikayet edin. Çok bir sorun olmaz bana da çok yapan olmuştu bir halt olmuyor sonucunda