LoL'deyken Alt+Tab attığımda ekran bozuluyor

medzy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, LoL Client'ı (lobi değil oyunun açıldığı Client) açıldıktan sonra Alt Tab attığımda ekran görünemeyecek kadar bozuluyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun olduğunu bilmiyordum deneyeceğim şimdi. Bilet göndermek istedim fakat neden bilmiyorum hata verip duruyor.

Eğer işe yaramazsa şunu da kontrol edebilirsiniz. Masaüstü ekran ayarlarından monitörünüzün yenile hızı ile seçili olan yenileme hızı aynı mı diye kontrol edin. Örneğin monitör 144 Hz olup masaüstünde 60 Hz seçili olabilir. Bu durum da Alt + Tab yapınca ciddi gecikmeye sebep olabiliyor.

Hz'ler aynı. Alt+Tab attığımda gecikme olmuyor fakat ekranımda farklı farklı renkler çıkıyor ve git-gel yapıyor sürekli.

Hz'ler aynı. Alt+Tab attığımda gecikme olmuyor fakat ekranımda farklı farklı renkler çıkıyor ve git-gel yapıyor sürekli.

LoL grafik ayarlarının ekran alıntısını atar mısınız?

Onarım aracından sanırım dosyaları yeniden yüklemeyi açmışım yanlışlıkla. O bittikten sonra sorun devam ederse atacağım.

Tamamdır hocam büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…