LoL'e başlamak için Hero önerisi

Yusuflar

Femtopat
Daha fazla  
Bu tarz konular açılmış fakat hepsi eski oyunu bırak vs. demezseniz sevinirim. Zaten beğenmez isem bırakırım. Önerilerinizi bekliyorum.

Kendin seçmen gerekiyor hangisi hoşuna giderse ama ilk başta biraz daha oynanabilecek çarları oyun sana seçtiriyordu diye hatırlıyorum. Master, Garen, Lux falan seçebilirsin Lux daha zor haberin olsun.

Top: Garen, Malphite.
Jungle: Warwick, Amumu, Master Yi.
Mid: Annie, Lux.
ADC: Miss Fortune (ADC oynamanı tavsiye etmem yeni başlayan biri olarak)
Support: Leona, Morgana, Nautilus.

Master Yi deneyeceğim ona göre diğer önerilerinize geçiş yapacağım teşekkürler.

Şunların mekaniği basittir ve güçlülerdir:

Garen
Mundo
Jax
Lux (mekaniği basit ama skillshot karakteri, dikkat et, güçlü sayılmayabilir)
Olaf
Trundle
Tryndamere
Warwick

Archelaus tarzı kanallar var, bu tarz adamları izleyerek oyunun sistemini öğren.

Tryndamere olabilir Jungle öğrenirsen ama jungle dönmeyi iyi bilmen lazım yuntal, ebedi, dominik ,navori ve hayalet dansçı alırssanız cidden çok güzel oluyor

Mekaniği basit olanlar ile başla.

Yani stack mevzusu olmayan, rakibi dondurup uyutmayan, birşey yansıtmaya çalışmadığının, X noktaya vur gibi zorlayıcı heroları şimdilik geç.

Yukarıda önerilenler skille bas vur geç herolardır. Onlar ile başla devamı gelir.

Tryndamere olabilir Jungle öğrenirsen ama Jungle dönmeyi iyi bilmen lazım yuntal, ebedi, Dominik, navori ve hayalet dansçı alırssanız cidden çok güzel oluyor.

Jungle değil de alt koridora ne deniyorsa orada oynamaya çalışıyorum.

Seçim ekranında Master Yi yoktu Leona aldım hiç beğenemedim uzaktan vuranlar daha kolay değil mi?

Jungle değil de alt koridora ne deniyorsa orada oynamaya çalışıyorum.

Seçim ekranında Master Yi yoktu Leona aldım hiç beğenemedim uzaktan vuranlar daha kolay değil mi?
Her heronun belirli rolleri var.

Leona destek şampiyonu beğenmemen normal. Uzaktan vuran ADC veya APC diye ayrılır. ( Dövüşçü ADC lerde var da neyse şimdi )

Yakın dövüş ile başlaman iyi olur. Yakın dövüş mekaniklerini öğren ki diğer türlü uzak oynarken üstüne atlayan dövüşçülerden kaçamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…