EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.191 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #21 Yusuflar dedi: Teemo basitmiş evet ama güçlü değil gibi yada ben marketi düzgün kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun mekanikleri ve şampiyonları tanımak için oynayacaksın zaten.
Yusuflar dedi: Teemo basitmiş evet ama güçlü değil gibi yada ben marketi düzgün kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun mekanikleri ve şampiyonları tanımak için oynayacaksın zaten.
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.587 Makaleler 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #22 Yusuflar dedi: Bu tarz konular açılmış fakat hepsi eski oyunu bırak vs. demezseniz sevinirim. Zaten beğenmez isem bırakırım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1) Mordekaiser. Sakın Aatrox oynayayım tecrübesizken deme. 2) Sıkılmaya başladığını hissedersen hemen sil. En doğru kararımdı bu hareket.
Yusuflar dedi: Bu tarz konular açılmış fakat hepsi eski oyunu bırak vs. demezseniz sevinirim. Zaten beğenmez isem bırakırım. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 1) Mordekaiser. Sakın Aatrox oynayayım tecrübesizken deme. 2) Sıkılmaya başladığını hissedersen hemen sil. En doğru kararımdı bu hareket.
DelphiSly Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #23 Garen Master Yi Teemo.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #25 Hero değil de lane önerisi yapayım. Mekanikleri öğrenene kadar top oyna sadece.