bukalp611kere Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #11 Başlamayın.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #12 Klavye, mouse ve ekran için kenara para ayırın. Çünkü 3'ü de sağlam kalmayacak.
Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 6 Nisan 2021 #13 Benim oynadığım oyunlar genellikle FPS oyunu olduğu için bende 1 ara LoL'e başlamayı denedim ama sıkıldım ve sarmadı. İyiki sarmamış. Kitlesi chatte ana bacı söven ve bazısıda dinsiz tipler. Önermiyorum.
Benim oynadığım oyunlar genellikle FPS oyunu olduğu için bende 1 ara LoL'e başlamayı denedim ama sıkıldım ve sarmadı. İyiki sarmamış. Kitlesi chatte ana bacı söven ve bazısıda dinsiz tipler. Önermiyorum.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 6 Nisan 2021 #14 üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... Başlama. Sinir hastası olup çıkarsın.
üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... Başlama. Sinir hastası olup çıkarsın.
FurSam Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 722 Yer Buca/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #15 Moba oyun öneriniz var mı o zaman Dota hariç? Çok zor geldi o.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #16 Ben denedim ama ilk derecesiz maçımdan onlarca küfür yiyince sildim.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 6 Nisan 2021 #17 üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... 2.5k saat vardır en az bence LoL oynayan herkes yakılmalı.
üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... 2.5k saat vardır en az bence LoL oynayan herkes yakılmalı.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 6 Nisan 2021 #18 Geçen girdiğim oyunda 2 kişi Allah'ıma sövüyordu, seçim sizin.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #19 üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır yazmıyorum. Oyunu bırakalı 9 ay oldu ve günlerime artı 2,5 saat eklemiş oldum.
üzgün fare dedi: LoL'e başlayayim mi? Daha önce indirmiştim oyunu ogrenmek için girdim sövmeye başladılar sildim. Başlayayim mi bazıları kanser olursun diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır yazmıyorum. Oyunu bırakalı 9 ay oldu ve günlerime artı 2,5 saat eklemiş oldum.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Nisan 2021 #20 Benim annem, dinim ve diğer aile bireylerim değersiz diyorsan evet neden olmasın.