14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #31 Cansıznefer dedi: Para kazanmakdan bahsediyorsun heralde onun cevabını önceki sayfada cevap verdim kendinle çelişme kardeşim haydi. Genişletmek için tıkla... Konuyu daha kirletmeyeceğim, BB ünlü oldu diye PP'sini o dizinin karakteri yapan normieden dediklerimi anlamasını beklemem hataymış herhalde.
Cansıznefer dedi: Para kazanmakdan bahsediyorsun heralde onun cevabını önceki sayfada cevap verdim kendinle çelişme kardeşim haydi. Genişletmek için tıkla... Konuyu daha kirletmeyeceğim, BB ünlü oldu diye PP'sini o dizinin karakteri yapan normieden dediklerimi anlamasını beklemem hataymış herhalde.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #32 Arkadaş grubun varsa başlayabilirsin ama tek başına oynamanı önermem,illa oynayacağım diyorsan Tr serverinde oynama.
Arkadaş grubun varsa başlayabilirsin ama tek başına oynamanı önermem,illa oynayacağım diyorsan Tr serverinde oynama.
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #33 14kero dedi: Konuyu daha kirletmeyeceğim, BB ünlü oldu diye PP'sini o dizinin karakteri yapan normieden dediklerimi anlamasını beklemem hataymış herhalde. Genişletmek için tıkla... Bb severim istersem onuda koyarım yarın istersem naruto karakteride koyarım,profil fotoğrafların kişilikle alakası yok.Zaten birşeyde anlatmadın senden neyi anlamamızı bekledin.Hayırlı geceler dahada birşey yazmıyacağım.
14kero dedi: Konuyu daha kirletmeyeceğim, BB ünlü oldu diye PP'sini o dizinin karakteri yapan normieden dediklerimi anlamasını beklemem hataymış herhalde. Genişletmek için tıkla... Bb severim istersem onuda koyarım yarın istersem naruto karakteride koyarım,profil fotoğrafların kişilikle alakası yok.Zaten birşeyde anlatmadın senden neyi anlamamızı bekledin.Hayırlı geceler dahada birşey yazmıyacağım.
Kanabo Zeptopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #34 Ben başlamıştım sırf oyunu bilmiyorum diye defalarca küfür yedim eğer Türkiye sunucusunda oynayacaksanız başlamayın.
Ben başlamıştım sırf oyunu bilmiyorum diye defalarca küfür yedim eğer Türkiye sunucusunda oynayacaksanız başlamayın.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.082 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 29 Ocak 2023 #36 xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlarsan Garen oyna
xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlarsan Garen oyna
FakirSincap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.561 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #37 Başlarsan arkadaşlarınla esnek atmak zevkli gelir. Onun dışında solo oynamanı tavsiye etmem. Hatta dereceli hiç girmesen daha iyi olur. Dediğim gibi arkadaşın yoksa hiç bulaşma.
Başlarsan arkadaşlarınla esnek atmak zevkli gelir. Onun dışında solo oynamanı tavsiye etmem. Hatta dereceli hiç girmesen daha iyi olur. Dediğim gibi arkadaşın yoksa hiç bulaşma.
5 591473 Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #38 xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlamayın. Mouse'unuzun imleçine kadar hakaret yersiniz. Sizde aynısını yaparsınız. Boşverin en iyisi.
xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlamayın. Mouse'unuzun imleçine kadar hakaret yersiniz. Sizde aynısını yaparsınız. Boşverin en iyisi.
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #39 xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlama başlayanlar bozuluyor. Küfür, sinir, stres her şey var.
xenon1327 dedi: Baslarsam hangi karakter ile başlayayım? Genişletmek için tıkla... Başlama başlayanlar bozuluyor. Küfür, sinir, stres her şey var.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #40 Shaco ya da Yuumi olarak LoL kariyerini sürdür.