Ker_1881 Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, sosyaldaki çoğu kişi oynuyor, ve bağımlılık yapıyormuş. Toxic kitle falanda varmış, LoL oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Arkadaşlar, sosyaldaki çoğu kişi oynuyor, ve bağımlılık yapıyormuş. Toxic kitle falanda varmış, LoL oynanır mı?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 6 Temmuz 2023 #2 Yok ya ne bağımlılığı?
yigittflex Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Ker_1881 dedi: Arkadaşlar, sosyaldaki çoğu kişi oynuyor, ve bağımlılık yapıyormuş. Toxic kitle falanda varmış, LoL oynanır mı? Genişletmek için tıkla... İlk başladığında çok eğleneceksin sonra eğlenmek yerine sinir olacaksın ama bırakamayacaksın. Kısacası başlama.
Ker_1881 dedi: Arkadaşlar, sosyaldaki çoğu kişi oynuyor, ve bağımlılık yapıyormuş. Toxic kitle falanda varmış, LoL oynanır mı? Genişletmek için tıkla... İlk başladığında çok eğleneceksin sonra eğlenmek yerine sinir olacaksın ama bırakamayacaksın. Kısacası başlama.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 6 Temmuz 2023 #4 Sırf toksik kitleden dolayı soğuyabilirsin. Ben o yüzden mobil oynuyorum ama o da PC'deki kadar gelişmiş değil. Oyun fazla eğlenceli ama ileride seni monitörü ikiye bölecek hale de getirebiliyor.
Sırf toksik kitleden dolayı soğuyabilirsin. Ben o yüzden mobil oynuyorum ama o da PC'deki kadar gelişmiş değil. Oyun fazla eğlenceli ama ileride seni monitörü ikiye bölecek hale de getirebiliyor.