LoL'e başlanır mı?

Ben de sizin gibiyim. LoL'ü 2-3 kere gaza gelip indirdim sonra geri sildim. Beni hiç sarmadı. Siz de bir deneyim sararsa oynarsınız.
30 GB indirmeye değer mi diye düşünüyorum.

Oyun oynarken aklını yitiren zayıf kısımdan değilsen başlanır. Arkadaşların da varsa oynayan keyifli oluyor bayağı.
Aynen hocam arkadaşlarla gireceğiz.

Daha güzel yapacağın şeyler var:
Yeni bir kariyer oluşturmak,
Namaz kılmak -eğer müslüman değilsen meditasyon-,
Hobi üretmek,
Yeni şeyler keşfetmek,
Kitap okumak v.b.

Bu oyunlar sadece hayali mutluluk. İlerde pişman olacağın acı kalbini deler.

MOBA oyunlara çok uzağım ve pek anlamam. Yakın zamanda eğlencesine oyuna başladım ve sadece arkadaşlarım ile oynuyorum. Oyunu bu şekilde oynayacaksan bence oynanır. Onunda dışında oyunu ciddi bir şekilde oynayacaksan başlamanı önermem.

Daha güzel yapacağın şeyler var:
Yeni bir kariyer oluşturmak,
Namaz kılmak -eğer müslüman değilsen meditasyon-,
Hobi üretmek,
Yeni şeyler keşfetmek,
Kitap okumak v.b.
Hocam keşke birisi bana 2 sene önce şunu deseydi lol oynamaktan reseptörlerim mahvoldu neyse ki eylülden beri oynamıyorum.

Cok guncelleme geldigi icin oyunu takip etmek zorlasti. Artik bu oyundan para kazanlarin oyunu bence.

Ben sadece Aram oynuyorum, sandik kazanmak icin yada etkinlik. Bir de TFT.

Birde LP adli puan ile Lig kasma olayi cok ama cok sacma geliyor bana. Norma oyun moduda uzun suruyor ve beni oyunda tutacak bir sey vermiyor.

O yuzden bence en guzeli Aram modu. Kisa ve kolayca sandik aliyorsun.

Aynen hocam arkadaşlarla gireceğiz.

O zaman her türlü oynanır. Çoğu insan bu oyuna bağımlı hale geldiği için haklı olarak kötülüyor fakat her şeyin bir zamanı ve dozu var. Ayda birkaç kez toplanıp oynuyoruz. Bayağı da eğlenceli oluyor.

Sado-Mazo olman lazım ki zevk al.

Riot Games oyunlarından uzak durulmalı diye düşünüyorum.
Kitleleri toksik, oyunları sigara gibi bağımlılık üzerine kurulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…