3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Aralık 2023 #11 İlginç bir şekilde oyuncu sayısı artmış durumda. Lakin insanlar normal oyun oynamayı bırakıp dereceli oynamaya başlamış.
İlginç bir şekilde oyuncu sayısı artmış durumda. Lakin insanlar normal oyun oynamayı bırakıp dereceli oynamaya başlamış.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.601 Çözümler 7 9 Aralık 2023 #12 3522 dedi: İlginç bir şekilde oyuncu sayısı artmış durumda. Lakin insanlar normal oyun oynamayı bırakıp dereceli oynamaya başlamış. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçimde insana benzeyen gorillerle oynuyorum. Çok zevkli. Ormancıyım ve bana küfrederlerse gang atmıyorum. Deliriyorlar ve artık bundan zevk almaya başladım. Biraz narsistlik sorun olmazsa oynanabilir bir oyun.
3522 dedi: İlginç bir şekilde oyuncu sayısı artmış durumda. Lakin insanlar normal oyun oynamayı bırakıp dereceli oynamaya başlamış. Genişletmek için tıkla... Sıralı seçimde insana benzeyen gorillerle oynuyorum. Çok zevkli. Ormancıyım ve bana küfrederlerse gang atmıyorum. Deliriyorlar ve artık bundan zevk almaya başladım. Biraz narsistlik sorun olmazsa oynanabilir bir oyun.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #13 Arkadaşım ile oynayacağım EU serverinde.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 526 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #14 Bana sorarsan hiç bulaşma.