M MR.field Femtopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce?
Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce?
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 22 Eylül 2024 #2 Hocam yaklaşık 10 sene oynadım. Son 1 yıldır oynamayı bıraktım ve bu kadar mı fark eder gençleştim resmen. Daha sakin ve stressiz hayat yaşıyorum.
Hocam yaklaşık 10 sene oynadım. Son 1 yıldır oynamayı bıraktım ve bu kadar mı fark eder gençleştim resmen. Daha sakin ve stressiz hayat yaşıyorum.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #4 MR.field dedi: Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... Başlamanı önermiyorum oyunu öğrenmen uzun vaktini alır ve ustalaşmak falan derken çok uzuyor tabii vaktim var diyorsan başlayabilirsin ama psikolojik durumunu kontrol altında tut derim.
MR.field dedi: Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... Başlamanı önermiyorum oyunu öğrenmen uzun vaktini alır ve ustalaşmak falan derken çok uzuyor tabii vaktim var diyorsan başlayabilirsin ama psikolojik durumunu kontrol altında tut derim.
azkeskin Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 889 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #5 Sakın başlama. Hayatın kalitesizleşir.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.880 Çözümler 175 22 Eylül 2024 #6 Aman. Başlama.
oktyjr Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 272 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Eylül 2024 #7 Bence PC'de Online, rekabetçi ve MOBA oyunlardan uzak durun yoksa kanser olabilirisinz.
görkemyy Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #8 MR.field dedi: Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... YOK. Başlama. Çimene dokunamazsın, kulaklarında ve hafızanda istenmeyen kelimeler kalacaktır. Mentaliten kayar. Onun yerine git ve kas yap dostum
MR.field dedi: Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce? Genişletmek için tıkla... YOK. Başlama. Çimene dokunamazsın, kulaklarında ve hafızanda istenmeyen kelimeler kalacaktır. Mentaliten kayar. Onun yerine git ve kas yap dostum
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #9 MR.field dedi: bazıları basbayağı bağımlı, Genişletmek için tıkla... Kendiniz cevabı vermişsiniz zaten.
MR.field dedi: bazıları basbayağı bağımlı, Genişletmek için tıkla... Kendiniz cevabı vermişsiniz zaten.