LoL'e başlanır mı?

MR.field

Femtopat
Daha fazla  
Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce?

Hocam yaklaşık 10 sene oynadım. Son 1 yıldır oynamayı bıraktım ve bu kadar mı fark eder gençleştim resmen. Daha sakin ve stressiz hayat yaşıyorum.

Çevremdeki çoğu insan LoL oynuyor ve bazıları basbayağı bağımlı, daha önceden sadece kuzenlerimde ve telden oynuyordum PC'den başlayayım mı sizce?

Başlamanı önermiyorum oyunu öğrenmen uzun vaktini alır ve ustalaşmak falan derken çok uzuyor tabii vaktim var diyorsan başlayabilirsin ama psikolojik durumunu kontrol altında tut derim.

Bence PC'de Online, rekabetçi ve MOBA oyunlardan uzak durun yoksa kanser olabilirisinz.

YOK. Başlama. Çimene dokunamazsın, kulaklarında ve hafızanda istenmeyen kelimeler kalacaktır. Mentaliten kayar. Onun yerine git ve kas yap dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…