LoL'e başlanmalı mı?

theumtkyd

Hectopat
Sizce LoL'e başlamakla kötü mü ederim? Herkes bataklık diyor

Sizce LoL'e başlamakla kötü mü ederim? Herkes bataklık diyor
EU West sunucusunda başlamanı tavsiye ederim, oyun kalitesi bakımından daha iyi. Ha, insanları takmam ben eğlenmeme bakar çıkarım dersen TR sunucusuna geçip ARAM'da oynayabilirsin. Başlarda oyun oldukça eğlenceli fakat oyunu öğrendikçe işler ciddileşiyor.

Usta uzak dur...
Vallahi kuzenimde en az 5 yıllık falan LoL oyuncusu olarak başlama dedi. Ama denemek için bakayım dedim, umarım düşmem bu bataklığa

Oyunun mantığı her ne kadar güzel olsa da oyunun yapımcılar yapmaması gereken şeyleri yapıp yapması gereken şeyleri yaptığı için berbatlaşmış iyice. Kitleye bir sustur butonu yeter.

Ben üni başladığından beri girmiyordum geçen bir girdim içerisi toplumdan, medeniyetten, insanlıktan uzak yaratık dolu. Daha ilk maçta küfürleşildi çok iyi gittiğim maçta bilerek feedledi ve o kişi ban da yemiyor ya insan sinir oluyor. Anında sildim rahatladım resmen.

Hocam kansere yakalanmak istemiyorsanız veya annenizi babanınızı kısaca sülalenizi hatta ve hatta yaşadığınız bu dünyayı seviyorsanız uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…