LoL'e başlanmalı mı?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, arkadaşlarım LoL'e başlamamı istiyor. Sizce başlamalı mıyım?

Başlamanızı önermiyorum. Bunun yerine oynamadığınız AAA'ları oynayabilirsiniz.

Oyunlara başlamak diye bir şey yok arkadaşlar. Oyun dediğin şeyin amacı senin vaktini keyifli geçirmeni sağlamak. İndir ve oyna. Eğer bu oyunda keyif alacağını düşünüyorsan oynamaya devam et. Arkadaşların istiyor diye oynama. Çünkü kendi sevdiğin oyun tarzından uzaklaştıkça vaktini eğlenmek için değil kazanmak için harcarsın, çünkü oyun senin tarzın değil ve eğlenemiyorsun. Bu durumda beynin dopamini sağlayıp seni pür dikkat tutmak için bir tek 'Kazandın' yazısını görmek istiyor. O yazıyı görene kadar kaç klavye parçaladın kaç kere masa yumrukladın önemli değil beynin için.

Güzel oyun, ama başlanmaz. Düşük derecelerde bile yıllarca oynayanlar dolanıyor. Derecesiz oyunlarda
bile tryhard oynuyorlar. Ayrıca muhtemelen oynayacağın ilk moba oyunu olduğu için bambaşka bir tür öğrenmeye çalışacaksın. Çok zor bu. Birsürü rehber falan izlemen lazım. Uğraşılacak iş değil.

Aramıza (Monitör Kırma, Kriz Geçirme, PC'yi camdan aşağı atma vs.) hoş geldin!

Dostlar merhaba, arkadaşlarım LoL'e başlamamı istiyor. Sizce başlamalı mıyım?

Kendini seviyorsan hayır.

Ben oynadım bir kere birisi oyuna yeni başladıgım için Allah din kitap ata hiçbir şey bırakmadı direk alt+F4 çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…