LoL'e başlıyorum

Öncelikle çok sıkıntılı sürece hoş geldin başlangıç için
Solo/Üst koridor: Garen, Mordekaiser.
Jungle/Orman:Master yi, Warwick.
Mid: Aklıma Hero gelmedi :/
Adc/Alt koridor: Miss Fortune, Ashe.
Support/Destek:Lux,Senna

Bu Hero'ları oynayabilirsin. Aman Yasuo oynama annene küfür edilmesini istemem.

LoL'ün mantığını zaten biliyorsundur kuleleri devir minyon kes adam kes işte.

Hero'lara alışman birkaç haftanın alır. Bu yüzden tek bir Hero'yu main olarak seç onun ile ustalaş.

Bu arada oyuna başladıysan kanser olmaya başlayacaksın her ne kadar bırakmak istesende bırakmayacaksın.

Oyun kötü değil kesinlik ile kitlesi çok toxic.

Oyunun rehber videolarını izle. Oyun bilgini geliştir sonra maininden sıkılır isen kendine uygun başka Hero'lar ara LoL'de 100'den fazla Hero var diye hatırlıyorum.

TR de LoL'e başlamak demek yeni küfürler öğrenmek demek. Kendine saygını yitirmediysen bence başlama.
Bir keresinde Jungle'ın AD Carry'e padişah fermanı gibi 9 satır küfür ettiğini bilirim
Mid için Malphite olabilir bence.

Yapma kardeşim zaman hayat sinir akıl her şey emici LoL 2 sene civarı oynayıp bıraktığım oyun. Allah belasını versin oynamayın oynattırmayın her türlü değerine kadar söveninden tut sebepsizce oyunu mahvedeninden tut rankedda AFK kalanına. Eğlenmeye girip sinir hastası olarak çıktığın oyundur. Başlama başlattırma.

Bir arkadaşım LoL'cü, derslere LoL diye girmiyor. Yani o kadar söyleyeyim.
nitelikli lisede okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etrafta o kadar güzel oyunlar varken, bu tip oyunlara başlama çabaları niye?.. Gerçekten anlam veremiyorum. Hayırlı olsun o zaman ne diyelim, ilaçlarını almayı unutma.

Aslında oyun çok güzel sihirdar vadisindesin herkesin farklı görevleri var fakat tr sw bu değilde daha çok ego olduğu için bence sorun orda ama lig atladıkça insanların konuşmaları bir tık daha iyi olcak

Umarım başlamamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…